trazim i hocu da mi se pokloni :):):):):) |
Odgovori |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 20:20 |
OTOK je dala dobru ideju za sijanje zelenih vlati: malo hrane za ptice posijete i brzo će izniknuti
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može se slobodno sijati vani, meni je bila jako gusta na površini kutije od 2L za sladoled... mislim da je to povoljno rješenje, jedna takva kesica je par kuna... al pogledaj možda ima i malih pakiranja trave kao što je Tija preporučila
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš zgodno sve više komedijaša na ovom forumu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš i svaku drugu vrstu travne mješavine u malim pakovanjima,pa čak i u manjim od 1kg.Ja sam kupovala djetelinu u pakovanju od po pola kg.Ne znam gdje živiš,ali vjerujem da i u tvom mjestu ima kupiti trave u malim pakovanjima i poprilično povoljno...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
angie011
Novo sjeme Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da ce to ipak na kraju ispasti trava za macke jer nju prodaju u manjim pakiranjima!!!
smrcko-tvoj komentar me nasmijao imas pravo....svuda oko nas:):)
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trava se može kupiti u pakiranju od 1kg u svim dobro obskrbljenim poljoprivrednim apotekama, vrtnim centrima pa čak i nekim cvječarama. Mačju travu slobodno sij vani.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pirike svud oko sebe |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
angie011
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hey morana dali mislis da li bi se trava za macke mogla posijati na maleni prostor ali vani???
|
|
angie011
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odgovor na ovo iznad - neki ljudi su puni problema i obaveza i vise neznaju ni di im je glava a di rep,zaborave sto su prije minut rekli pa zaborave i neke sitne stvari kao ova moja izreka sa temom....znate li vi nekad i za salu????jos sam i smajlice stavila tako da se vidi dan nisam full ozbiljno mislila nego vise u sali...no dosta o tome..nismo tu da bi raspravljsli o ovakvim glupostima :):):)
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam sjemena trave, al ja sam ja sijala svojim mačkama za jest... nije im se baš svidila, al se nakon godinu dana još zeleni... pa bi ti to možda bilo dobro... ima je u pet centrima
|
|
angie011
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljudi evo jedno vjerojatno glupo pitanje...ali ja sam tu da ga postavim!!:)ima li tko za prodati ili pokloniti šacicu sjemena od neke trave ili razlicitih trava(neka niska trava)....treba mi jer uredjujem staniste za svoje kornjace pa bi posijala nesto trave nije bitno kakve samo da se zeleni i traje....u poljoprivrednim apotekama ima samo kupiti na vrece a meni treba malo...pa ako ima neka dobra dusa neka mi se javi na pm!!!bila bih jako zahvalna i jos posto jaaaako puno volim crtati po staklu u mom slucaju po bocama,dali tko ima neke boce ,ukrasne ili kakve vec jer vise neznam nasto da crtam,ako bi netko poklonio a da nezna inace sta bi stim i visak mu je.....ja sam tu da ih pretvorim u unikate :):):):):)heehee javite mi se na pm jer neznam dali cu se sijetit pogledat ima li sta na ovoj mojoj temi :):):)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |