Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1234 203> |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne biljke i još ljepše i ispravnije razmišlanje,potpuno se slažem sa tobom. A kad te već tak hvalim mogu li te žicati za bijelu isophylu? Ja ti dam nešto od mene ako si za?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nina
Već proklijao Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je prekrasno, a posebno mi se sviđaju fuksije od kojih ja imam onu uobičajenu vrstu, ne znam kako se zove. morat ću u potragu za ostalim sortama
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Korijenko, stvarno si si dala truda. Imaš pravi mali cvjetni raj
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo pojašnjenje za ono Salomonovo "teta Korijenko". Salomon je moja nećaka i na moju radost isto veliki ljubitelj cvijeća i planina. Da ju nisam jučer navečer onoliko izluđivala oko photobucheta, smanjivanja slika i otvaranja teme, vi danas ne biste ništa od ovoga vidjeli.
Hvala Salomon
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja tek sad navratila u korjenkov raj! Zbilja je krasno!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svim na pohvalama, trudim se jako, jako. Na proljeće ćemo izmjenjivat pelcere. Moji plavi irisi već rastu u Sesvetama kod malog srca ako nekome treba imam još lukovica sad je vrijeme za sadnju.Hana ako druge godine uspijem zakorijenit nevesticu dobit ćeš sigurno, bijela mi je ove godine istrulila |
|
(zgora Opatije) |
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volio bih nešto reči ali več su ostali rekli sve.samo se mogu snjima složiti,i naravno u budučnosti očekujem još više i slika i uradaka.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo i pažljivo raspoređeno,sviđaju mi se fuksije i ono crveno drvce
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To crveno drvce je lagerstroemia, isto je na zadnjoj slici ali veliko
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obećala sam vam još slika pa da vam za završetak današnjeg barem kod nas predivnog sunčanog i toplog dana pokažem čega još ima kod mene.
jesenska šumarica ili japanska anemona roza "Septembercharme",
bijela je još ljepša moram vam je sutra pokazati. Tako će to izgledati druge godine kod Triše.
Aster niski ili zvjezdan- dugo vremena cvate u ovo doba tako da je on u kombinaciji sa šumaricama pun pogodak za jesenske vrtove
Onda dodate još astri (tako ih mi zovemo) i dobijete lila-roza gredicu
A vidi ove lila ljepotice šumske ciklame !
|
|
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma vidi ti ljepotice, koje i ja imam, ma baš sam sretnica, a naravno treba mi i grančica niskog astera, jer moj je roza, a ovaj više plavi i već tračim po plave irise, samo raci kad i kade.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon lila-roza kombinacija selimo u žuto crveni svijet canna, koje su kod mene iz godine u godinu savršene. Ovo je što je sad od njih ostalo za ovu sezonu. Ubrzo ih vadim van i selim u konobu.
Priroda nas stvarno zna iznenaditi ljepotom i bojama
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove godine nisam imala sreće sa georginama. Imam 6 različitih vrsta i one koje su "na nešto"ličile su ove bordo i roza-špina. Drugi su bili očajni bilo je previše suho.
Mali performans za zimu.
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, mislin da ćemo nešto skombinirat makar za ponedjeljak. Moja nećaka Salomon dela va grade, pa znaš već onu kombinaciju ona gre na marendu, ti se spustiš va grad i zapolne već sadiš irisi, super ha
|
|
(zgora Opatije) |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo korijenko!
Najprije sam uživala u tvojim bodljikavcima, a sad u ovome! Sve mi se sviđa, ali posebno boja listova lagerstroemije (to je prava jesen za mene) i zvjezdani u cvatu!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se jako dopada anemona, valjda zato što je nisam prijašnjih godina niti uočila, a ove godine je pak viđam svugdje.
korijenko! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesenska šumarica mi je predivna, nježna, blaga, prelijepa... A i sve ostalo što se u tvom vrtu može naći mami osmijeh na obraze... Braaavo korjenčiću vrt te voli kao i ti njega!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je sve lijepo....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi se dopada,al kane i roze anemone su bas predivne
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da su anemone hit u mom vrtu pa evo malo i bijelih tj. "Honorine Jobert" . U mojoj kolekciji nedostaje tamno roza tj. "Princ Henrich" ali na proljeće se bacam u potragu
|
|
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1234 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |