U setnji Engleskom |
Odgovori | Stranica 123 12> |
Korisnik | |
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Prosinac 2008 u 21:05 |
Sponzorirani linkovi | |
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj je nekako ležerniji i meni draži.
|
|
život je more
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, i to u sklopu vrtnog centra....ne mogu si to niti zamisliti kod nas.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nasmijao me Silvekin komentar, jer kod nas ono što zovu vrtnim centrom u svom sklopu ima neke bezvezne police pune cvjeće o kojem prodavačice nemaju pojma, a koje bi bar ponekad trebalo zaliti makar malo. naravno da se kod nas ništa ne može uspoređivati s tom ljepotom, iako kod nas ima predivnih stvari, no ne zaslugom ljudske ruke, već prirode.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ideeeeššš!!!! čupavo i šareno = prekrasno!! :))))))
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživancija - svaki daljnji komentar je suvišan.
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božikovine, kak da sad netko poslije tebe komentira. Ma, bit ću suvišna .
U našim vrtnim centrima brinu o našim novčanicima i pojasevima. Jer kad vidiš ovu divotu definitivno izgubiš i zadnji atom samokontole pri kupnji.
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je toliko prekrasno i prelijepo da je nestvarno, a komentar na naše "vrtne centre" je suvišan
|
|
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno uživancija za oći
|
|
AB100
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi raj za oči
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To te ja pitam. To je nešto što svaki ljubitelj cvijeća može poželjeti. Vidjeti u živo kako biljka izgleda kada se razraste i koje mu okruženje paše, a naravno dobiti i stručan savjet. Ma prekrasno .
|
|
katrinca
Novo sjeme Pridružen: 26 Prosinac 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 27 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa bilo bi ljepo kad bi svugdje bilo tako. Kako se zove ta tvoj grad?
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zivim na jugu Engleske, pokrajina Kent.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leeds Castle se nalazi na jugu Engleske, pokrajina Kent.
Sam dvorac je jako star i privlaci puno turista.
Sto mene isto privlaci je vrt koji je u proljece i ljeto prepun boja.
Slikano (pocetak 7.mj)
(posaljem jos slika kad nadem vremena, okruzenje i atrakcije su predivne)
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakav nacin prezentiranja je i meni najbolji, i moze me vise namamiti da kupim neku novu biljku!
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja kad bi tu došla teško bi me maknuli van, ovako ja zamišljam svoj vrt a imam cca 80m2.
|
|
Odgovori | Stranica 123 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |