Horti-dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na savjetu Horti
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša dogovoreno, nešto ću smislit do tada. A u tvom će vrtu ove godine cvjetat lupinus makar ti ja svog iskopala ako baš tvoji ne uspiju . |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi tak sam vesela. Izniknula mi jedna Fritillaria persica. Ja se pripremila na dugo čekanje a ona od mojih kompliciranih izvirila prva.
Sad imam nju i punu teglicu digitalisa. |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, ti imaš zelenu ruku. Meni nije niklo ama baš ništa ! Nego, ovaj mali gore ti toliko skače! Pazi da ti ne prevrne teglice
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da sad tek vidim kak je hiperaktivan, al bez brige pazim teglice ko oko u glavi.
Ne bit nestrpljiva stigne još sve izniknut. Ima i kod mene još hrpa lijenih a sijala sam u 11. mjesecu. Osim toga navijam i ja za lantane pa moraju izać . |
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj mi reći da ti je isklijao digitalis. Ovaj eksperiment s rano posijanim digitalisom, nebi li on cvjetao već ove godine, radila sam 2007. Nisam uspjela. Možda je za to krivo centralno, a možda sam nekaj zaribala. Kako kaže Hova, imaš zelenu ruku.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Digitalis....hm, moram i ja probati
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Navijam i ja za lantane, jer od mojih jos nista.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti imas li sjemena od cleoma i klarkije?
a naravno da navijam i za lantane i sve ostalo sto treba da nikne |
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cleome mi je poslala Silvek (možemo podijelit ak hoćeš ) a klarkiu nemam
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema potrebe Horti, imam ja još viška, gio javi se na pp
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zapustila se ova temica |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti, koja je stranica d KPR?
Kako im plačaš sjemenke, dali se plača nešto na promet novcem???Najluđe mi je kad bih nešto naručila izvana, pa kad izračunam, provizija banke me košta više od sjemenki, onda odustanem
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obećala si fotografije kamenjara, to ti je vikend zadaća od mene
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna samo ukucaj u google KPR i odmah su ti na vrhu ( klub prijatelja biljaka Slovačka ).
U Splitskoj banci imaju otvoren račun pa ti je ako plaćaš u toj banci provizija nešto sitno ( ja sam za uplatu oko 200,00 kn platila proviziju 8,00 kn ). Ako te još nešto zanima samo pitaj. Tija kamenjar je tak jadan da nemam sad kaj slikat. Čim nešto procvate stiže slika. Slikala sam visibabe pod što danas cvate ali nije mi slika nešto naročito ispala. Moram se još usavršavati. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti imam i ja Cleome,zato sam te pitala,a od viska glava ne boli
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto Gio mali nesporazum, ali slažem se s tobom da od viška glava ne boli ( pogotovo od viška cvijeća).
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da vam javim kako (ne)napreduju moje biljčice.
Fritillarie imam već tri. Digitalisi su svi na broju. Dobila sam sjemena zlatoglavice od jedne naše dobrice i malo sam probe radi upiknula nekoliko sjemenčica. Već su pedalj velike. Vidi se da su stigle od srca ( Hvala Shasha). Od ostalih ništa. Nisam imala mira pa sam malo pročeprkala čačkalicom da vidim jel sjeme istrunulo. Čini mi se ko da Dictamnusi imaju nekakve male korjenčiće ( ak to sad nisam potrgala ) a drugo nisam našla ništa. Ali neka stoje teglice možda kad tad nešto iznikne. U subotu planiram veliku sjetvu ako mi bude sve po planu što se zdravlja tiče. A još i očekujem pošiljku iz Slovačke. Ali bolje da ne planiram previše. Moram polako, dan po dan, kako mi lijepo rekoste u više navrata. |
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da vas pozdravim da znate da sam tu, samo što moram sve nazive provjeriti da si u glavi i sliku dobijem Šta ćeš kad sam tele
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NAPOKon spakovala sjeme,sram me bilo,dobit ces dve koverte,u jednom sto sam ja skupljala,a u drugom original pakovanje ...samo necu obadva zajedno poslati(jedno krece u ponedeljak),a drugo za dan dva kasnije.Taman na vreme za sijanje,ma nece valjda ovako vreme potrajati.
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |