Malo smo se ponovili... |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 49> |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvita
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulov je fantastičan. Bit će odličan "brujet".
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Woooow,ti ne da si se zarazila nego si ovisnica.Buš na odvikavanje trebala
Ovaj,crni slijez mi je zapeo za oko.Nemamo bauhaus no možda bi ga u baumaxu našla.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje nove biljčice
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme koliko si toha "ufatila" - sigurno ti je novčanik prazan, ali neka ovo je prekrasno, a one kale "mango" su prva liga - mogla bih i ja nešto još od kala, iako sam u jesen posadila preko 150 lukovica, ali nikad nije previše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gornji post je bio za kat.reino cvijeće, no vidim da mi je i voki uletio u međuvremenu, pa stvarno si se ponovio voki - predivo cvijeće.
|
|
RIJEKA
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, Gloriosa je penjačica, moraš joj obezbediti konstrukciju, kod mene do jeseni propadne gomolj, a formiraju se dva nova. Ima i tema o njoj u lukovicama i gomoljima. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo društvo, stvarno ste se dobro ponovili svi redom
Nego da niste možda opljačkali negdje banku , jer šetajući neki dan po baumaxu i pevecu skoro da nisam pala u nesvijest od cijena. Malo su ga ipak pretjerali naročito sa cijenama gomolja i lukovica.
Voki predivna kolekcija..... ovo će još više povećati tvoje ionako bogato cvjetno carstvo.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana slažem se s tobom. I ja sam u subotu bila u baumaxu, iznenadila sam se kako su skupi!!!
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha pa morala sam nešto napraviti. Vi stalno nešto kupujete, riječanke i dalmatinke več siju i sade na veliko, o baki Bei da i ne pričamo, a ja sanjam cviječe, kombinacije koje ču gdje saditi . Morala sam u akciju ili bi poludila od smišljanja.
Što se tiče crnog sljeza možemo podijeliti, ima dosta sjemenčica u vrečici.
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam za Zg, ali u Splitu sam platila prije par dana lukovice Dalija i Irisa po 8kn (u Baumax-a), i ja sam skoro pala u nesvijest kad sam vidjela cijene među cvijećem, al tamo na izlazu kad se prođe kasa ima na 2 palete lukovica na akciji (ko u priči)......nije mi bilo žao izabrala sam i vratila se ponovno u red za naplatu.......sad se mislim bi li se opet zaletila do Baumax-a i uzela još.....dobro je rekla Triša: Nikad dosta lukovica!
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uf kat.rea izbor i ulov ti je fantastičan!
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ideje za sadnju več 3 mjeseca skupljam na ovom forumu škicajući po tuđim vrtovima. Nažalost, moje iskustvo što se sadnica i sjemenja tiče je da rijetko naletim na ono što baš tražim, a onda uvijek kupim i nešto što nisam uopće planirala. Nekada je to "dobra investicija" , nekada bogme "loša investicija".tja |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voki i kat.rea .
Sve samu sebe zaustavljam. Ne znam do kad ću izdržati!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se upišem i na ovu temu....Moram dodati da su i kod nas ove sezone jakooo skuplje biljke,nego prije...Od lukovica tulipana,dalija,ljiljana,ruža.Ma uopšteno svog bilja,cijena je porasla....Ali eto,mi biljkoljubci ipak ne odustajemo od svojih mezimica.....
ove ruze sam juce kupila neplanirano,pa sam opet danas otišla po još,malo poduplala kanu i dragu sam dobila od jasmin |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što reći na sve ovo. Godinama kibiciram neku biljku, onda si nešto zaradim i odem kupiti - ove godine je to bio Stefanotis, odem na tri dana u vikendicu i vratim se a ono tuga i jad, sve žuto pupoljci napola osušeni, vjerojatno će svi otpasti i tužna, najtužnija shvatim da moj predivni stefanotis "umire".
Tako je ponekad sa skupim biljkama (65 kn), pa onda si mislim hrpa lukovica ili sjemenja za te novce, a veselje neizmjerno.
|
|
RIJEKA
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ne gubi nadu za stefanotis...Ja sam imala isti problem,vec sam ti to napisala,kako je izgubio vise od pola listova,prvo su pozutili,i to odjednom velieki br.a kasnije i otpali..Slikat cu ga sutra da vidisš kako mu raste nešto novo na mjestila gdje bili listovi,il je cvijet il list..Ali bitno je da se oporavlja...Dok se navikne na novi dom,pusti ga malo,i vidjet ceš....
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa kako se kreću cijene ruža kod vas???
Ove koje si kupila su jaaaako lijepe...
|
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |