Split |
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo slika šta sam uspila slikati
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palma sa snjegom, zbilja je traba ovjekovječiti.
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanja, stavi onu prvu sliku s palmom u u Moj grad u slikama!Zbilja je rijetkost!
Baš kao i Lantanina!
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanja draga za fotografiju starog Hajdukovog placa, jedva čekam nedjelju navečer.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanja, slike su za pet. Stvarno zaslužuju posebnu temu!
Di mi je susjed pa da vidi njegov "topli" Split!
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pohvalama, ovo sam jedva hodala od straha da ne padnem i da nedaj Bože opet budem u gipsu kao prije par godina pala sa jednog zida i slomila petu desne noge.
No isplatilo se pretrpiti strah i ovo ovjekovječiti i podijeliti s vama. Imam još dosta slika ali mi se čini da se motivi nekako ponavljaju jer se nisam makla dalje od našeg kazališta jer je već teren postao kako klizalište. Slikala sam kako sam znala ima nekih grešaka ali drugi put će biti bolje. MS pomorac je pop.....a kad je čuo da je ovde pao snijeg a da on nije tu. Idem kod MM u bolnicu moram danas biti tamo jer mu je i rođendan, a kako stići do tamo e to je "drugi par postola" (cipela). |
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da sam izostavila slovo "D" u naslovu ove teme ne znam kako to ispraviti, to mi je od uzbuđenja a i brzopletosti jer sve naknadno čitam
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nismo primetili da fali "d" od toliko ljepih slika, ali kad smo već kod "d": Neka ti je TM sretan rođenddddddddddan. Želim mu brzo ozdravljenje!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoja fala na čestitci u ime MM,
Bako bar u nečemu da dobijem 5 jer u školi |
|
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |