Salvetice od Franjice |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 18> |
Korisnik | |
Sandra.L
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I da, kaže se na Viškovu .
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice na sljedećoj kavici mi molim te moraš dati savjet za ove korake!!!
A što se radova tiče....ti šutiš ali kada staviš radove ja sve mislim jesam li na tvojoj stranici!!!
Dakle da zaključimo...postala si profesionalka....
Ali ovo srčeko je za antalogiju...
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..nemam rijeci......kutije su ti najodlicne......ispucalo je najbolje sto sam uopce na forumu vidjela.......srca su unikatna.....ma sto reci.....draga slobodno mjenjaj profesiju.......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala, fala na pohvalama, stvarno ih od srca primam i vjerujem da ste iskrene jer se i meni ti radovi sviđaju.. nisam sigurna bi li mi tako uspjelo da ih radim za prodaju... u kutijama ima stvarno puno, puno ljubavi ali ja volim i penezeke pa možda treba probati.
Morčiće bih željela imati kao naušnice (luda sam za naušnicama a oni su mi tako cakani) no sasvim sigurno neću kupovati kod zlatara jer nisam toliko bogata (tek kad rasprodam sve radove koje planiram napraviti, onda ću moći kupovati zlato a do tada se veselim dobrom bižuu!
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna crno bijela kutijca.. predivno rasšucavanje.. dođem na instrukcije... može?
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FranjicaZG, one kutije su predivne...vidi ti tebe! Ženo, ti si postala pravi genije za decoupage. Gdje si nabavila taj nizozemski motive? Od one tvoje frendice za koju sam fotkala slastičarnicu u Brodu?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš krasne radove, majstorski napravljene, učim od tebe!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjica radovi su ti stvarno super,prekrasni..i sve ih mozes prodati kad se sjetis,tko ih nebi volio imat..
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada28 - decoupage papir, pošalji adresu na pp pa ti malo pošaljem. Frendica iz Broda i boravci kod nje stalna inspiracija Niskozemskom. Evo prije par dana se MPK vratila nakon 3 mjesea iz NL, ovaj tjedan dolazi moja frendica i jasno je da sam sva u njihovim motivima. Pa tako krenula i moja prva platna:
Cijeli sam dan sama doma i užiam "ništa en radeći" a kako ja ne znam raditi pomalo kod mene uvijek sve ide u serijama, sve na veliko!
Pa onda povratak prvoj ljubavi - staklu. Nisam prezadovoljna ovim uradkom, no to je onaj tanjur koji je sa zadnje strane reljefni pa tako i raspucavanje izmiče kontroli. No, na taj tanjur dolaze pisanice pa će biti u redu!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove slikice su fantastične, to je već prava umjetnost, jako mi se sviđaju,a tanjur je pravi proljetni za pisanice,odlično meni su ove pukotine predobre, baš kao da si tako htjela u tome i je čar da svaki rad ispadne drugačiji i po tome je posebni...
da i ja sam napravila onaj prekrasni stakleni tanjur što si mi dala,čekam fotić da ga poslikam pa da vidiš, ako nije dobar ide u kadu, kako si mi rekla i ohrabrila me da ga napravim
|
|
meni je super u životu
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hip hip huraaaaa za vjetrenjače a ni tanjurek nije za baciti - raspucano je taman kak treba za tu slikicu
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preeeeekraaasno!!
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjek, lijepi su ti radovi, čestitam.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike na platnu preprekrasne
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme franjek slikice su ti prekrasne,a zamisli sad biti tamo kad procvjetaju polja tulipana........ah
|
|
Sandra.L
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice, radovi su ti jako, jako lijepi. I mogu li ja, molim te, doći kod tebe na tečaj slikanja neba? Fantastično je, kao da gledam kroz prozor u pravo, živo nebo. Majstorica ... I pjat za jaja mi se sviđa, pravi je proljetni.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice, ne mogu se nadiviti tvojim radovima. Stvarno si postala maherica.
Baš sam se nasmijala komentaru sa TPS, i ja čekam da moj završi tanjurček sa maćuhicama, sam je birao boju podloge i zaljepio glavni buket, sad treba samo još obrube. Vidiš, ja bum napravila tak da si on sam napravi ono kaj želi! |
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Franjice,
platna su fantastična ....to " a la Claude Monet " tapkanje ti je ispalo za svaku pohvalu |
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Andrea - moj sin radi velike zahvate tipa preuređenja kupaonice a za to vrijeme ja se igram sa salveticama to ti se zove radno - radna zamjena!
Hvala na pohvalama, neskromno priznajem da sam čak i zadovoljna prvim platnenim uradcima!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |