Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 4445464748 370> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da i meni se tako čini, jer nešto tako prekrasno ipak treba jedan duži period. a vrijedne ruke neću niti spomenuti, jer to svaki dan vidimo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti od srca za žute perunike! perunike me u zadnje vrijeme jako interesiraju (sviđa mi se njihov cvijet) i lake se za uzgoj, a ono najglavnije žute su!
P.S. Ako stignem do Brača - obećajem da ćeš ih imati manje (šalim se - ja sam jako pristojna curica)
Užitak je gledati ih!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da sam,opet,tu.Žuti irisi su predivni no vidim da imaš i drugih,osim plavih i žutih(bijeli se nazire u pozadini žutog)
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana,divota.Zuti irisi su predivni...
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima
Hoya i Triša ja sam u kuću uslelila u ljeto 2003, bila je to ledina, puna kamenja, nasuli smo zemlju na najgornji nivo i to ljeto je MM posijao travu, jer nismo mogli izdržati od prašine te zemlje. A onda je jedne noći zapuhala orkanska bura i čitav treset i sjemenjke odnjela, onda je za nekoliko dana sijao ponovno i tako smo počeli. Ruže smo usadili 2005., a ovo sve ostalo malo pomalo. Znači vrt sad ima 5 godina, s tim da nismo prve dvije godine baš puno toga posadili. |
|
život je more
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija, Shasha i Alisa vidim da se svima sviđaju ove žute perunike. To je MM donio negdje iz Brača, i plava je interesantna, ali na slici nikad ne ispadne kao u prirodi, baš je onako indigo plava, to je autohtona koja raste na divlje po Braču.
Ovi bijeli irisi su isto procvali i krasni su, ali neke bube ih svake godine pojedu Evo tih buba i interesantno kako baš uvijek na ove irise i na bijelu i žutu ružu, valjda im se sviđaju te boje. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, evo mojih pakujaca visoki plavi i niski bijeli.
Nešto mu jede cvijet, ali lišće ne. Poslula sam pužomor pa ćemo vidjeti da li su puževi ili nešto drugo. |
|
život je more
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam one plavo-ljubičaste,od bake donijela,ali ovi žuti su meni ljepši----
Samo da dodam,da i ja svoj vrt gradim 5 godina,mm i ja smo takodje kupili plac sa kucom u ljeto 2003,i isto bilo čista nula.Zapušteno,prljavo,čak ni trave nije bilo...Znači naši vrtovi imaju isto godina |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja imam samo plave perunike i ne znam kud bi sa žutima, ali su predivne.!
Sad sam od bake Bee (nadam se da je od nje a ne od Goge Zg pa da opet griješim) dobila malu žutu peruniku. Ustvari kad sam ih presadila ispostavilo se da si dvije skupa. Pa bumo vidjeli, rekli bi Zagrepčanci.
A tvoj vrt je zbilja....da ne kažem da si majstor za slikanje kao i Otok. Ona svog prijatelja puža a ti bube, pčele i sl.!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove bube sigurno nisu daltonisti, privlači ih samo bijelo i žuto cvijeće, radi njih sam odustala od žutih ruža koje su mi najdraže od svih ruža
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok ja sam prvo mislila da nešto umišljam s tim bubama, ali gore na travnjaku su sve crvene ruže i dvije bijele, crvenim ništa, a bijelu počne jesti dok je još u pupoljcima, isto tako i jednu žutu penjačicu, mislila sam da nešto pospem dok su još pupoljci, ali definitivno idu na bijelo i žuto cvijeće, a irisi i ruže su im najdraže.
|
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana -----Lantana--------ono drvo gore pravo -- i neznam kojeg da više postavim smajlića pa malo ovaj i ovaj
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se da su žute najslađe jer sam i ja ljubitelj žute boje!!!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šećem gore dolje po vrtu i dvorištu pa da malo sjednem i odmorim
moram priznati da mi je sad malo lakše kada sam pročitala da 5 god traje uređenje ovog vrteka, ja sam mislila da sve moram u jednoj do dvije napraviti (nisam ih htjela uspoređivati jer to nema nikakvog smisla da ne mislite) samo znači imam još vremena malo (puno ) još urediti brijeg da to liči na nešto laknulo mi |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, Niho i Lilly, za žute perunike
Bila sam počela pisati što sam radila ovaj vikend, osim sadnje krasula, posadila neke nove biljčice od Shashe i Otok u kamenjar, oduševile su me jer su stvarno lijepe. Evo malo slika novih i starih. Camaleon - ima prekrasno lišče kao da je nactano Encijan Sedumi Neke kamenjarke koje imam već par godina i nisu se puno raširile, ova mi je najljepša Mini karanfil Armeria maritima neumorno cvate Neki ukrasni maslačak Mini čuvarkuća cvate ovo je sunce udarilo u cvijet pa izgleda kao da gori I ove u punom cvatu Mlječika |
|
život je more
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad Lantana raspali sa sličicama, ostaneš bez daha od ljepote
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,sve u punom cvatu-pravi mali raj
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet mamiš uzdahe - a kak se zove ovo roza iznad mlječike baš me oduševilo. |
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, pa kod tebe sve rascvjetano kao u bajci.
Prekrasne su ti perunike, irisi i karanfili, a i sve ostalo. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesaa ma ne ide to baš brzo imam negdje sliku kad sam malo formirala kamenjar i posadila jedno 50-tak biljkica i kad pogledaš na taj veliki prostor ništa, ali malo pomalo se biljke razrasu i popune praznine, ja sada čak moram guliti van je je nekih previše.
Otok, ali sam raspalila sa slikama, pita me susjeda u nedjelju što radim, a ja kažem ništa, danas samo slikam. Cvetlin ono roza je margareta ona neumorno cvate od jeseni, ali sada je na vrhuncu cvatnje. Rose |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 4445464748 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |