tinaV |
Odgovori | Stranica 123 13> |
Korisnik | |
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 19:53 |
pozdrav od novog člana
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla tinaV,lijepo je što si nas pozdravila, ali mi očekujemo galeriju slika pa da možemo komentirati.Pozdrav tiniJ (mentorici za slike)
|
|
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uspijeli smo!!!
|
|
tinaV
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tinaV
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tinaV
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla! Drago mi je da si nam se pridružila! Sviđaju mi se tvoji tanjuri, kao i odabir motiva...Nadam se da ćeš uskoro savladati tehniku postavljanja slika na forum, pa ćemo se i mi moći diviti tvojim radovima.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tina dobrodoshla, tanjiri su ti super!!!
|
|
tinaV
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tinaV
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodošlici i ne znate kako sam bila skeptična i neodlučna da pokušam sve to pokrenuti.Još nisam dobro svladala slike ,neznam ih povećati |
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su to jako lijepi...i zaista izgledaju kao da se jako dugo baviš ovim hobijem
Na ovoj prvoj slici, sa motivom kala, jesi koristila metalik efekt za ovu zlatnu liniju ili je to već bilo na predmetima od prije? |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tina, pa već ti bilo i vrijeme da se pridružiš! Stvarno predivne radove imaš!!!
Baš gledam zlatni okvir na tanjurima, nisam ga još pokušala raditi. Koliko vidim još jedna majstorica salvetne tehnike! |
|
tinaV
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pohvalama jako mi je drago da mi to kažete vi koji imate tako lijepe radove i mnogo iskustva.Ja sam počela malo ljetos i to ljepiti školjkice na oslikanim čašama.Salvetnu sam krenula raditi jesenos. To je zlatna boja koju sam nanosila sa spužvicom, tanjur je bijeli porculan |
|
tinaV
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tina, dobro nam došla! Imaš doista krasne radove, pa gdje si se i zašto skrivala do sada?! Radovi se čine kao djelo profesionalke, nikako početnice - samo naprijed!
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, kao što vidim krenulo je.LIjepi i nadasve uredni radovi,vidjela sam ih uživo, kada je doživljaj još intenzivniji.Precizno, pedantno,decentni motivi dopunjeni znalački nijansiranim tonovima boja ,u konačnici krasni radovi.
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno radovi nekoga tko to zna. Dobro došla.
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tina prije svega dobro došla. Lijepo ti druženje želim. Radovi su ti prekrasni. Drago mi je da si ih pokazala
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla. jako su ti lijepi radovi.
|
|
nadalivz
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla teta, pa bilo ti je i krajnje vrijeme da se uključiš. Samo da obavijstim sve forumašice ovo je treća od tri gracije na fotografijama sa sajma u Godovcu i vjerujte ima što pokazati.
|
|
Odgovori | Stranica 123 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |