Frezija - decoupage |
Odgovori | Stranica <1 45678 13> |
Korisnik | |
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam u zakašnjenju sa druženjem,oduševljena sam,kutija je prekrasna jer inače sam slaba na ruže
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frezija
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
frezija
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu tacnu sam slikala navečer i nisam upalila blic pa je ispala malo tamno.
Inače mi nije ni ispala kako sam zamislila jer sam je premazala dvokomponentnim lakom za raspucavanje ( step 1 i step 2), a kad ona uopće nije raspucala. Ostala sam u šoku. Neznam šta sam falila???
|
|
frezija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
frezija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako ti je lijepa tacna..-motiv mi se svida...a gdje si porgrijesila kod k2 zbilja ne znam....kakav tocno imas k2 i koji je postupak kojim si radila?
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma daaaaaaaj---taman sam tacnu nahvalila, a kad ono....bas je presimpa ovaj mali ladicar...koje su mu dimenzije? gdje si ga kupila? i po kojoj cijeni? tnx
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
frezija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
frezija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
frezija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
goga- osijek- Neznam di sam falila. prvo sam obojala tacu pa sam zalijepila motiv... Dole je salveta a na nju slika one žene... Kad se osušilo namazala sam dvokoponentni lak Step 1 ( sotille lak) u taknom sloju, pa kad se oslušilo onda sam stavila step 2 u debljem sloju i ostavila 1 dan da se osuši. Sutra sam došla nestrpljiva i uzela patinu za osjenčit pukotine, a kad ono izneneđenja pukotinama ni traga.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I bez raspucavanja tacna je super. Nemoj biti nezadovoljna!
|
|
ANĐELKA
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeeeeeeee vidi lepote!!!
TAcna je diiiiiiiiiiiiivna, prelepa.. i ne smeta shto se ne vidi 2k... Ja sam mislila da si radila shabi..tako mi delovalo kad sam pogledala sliku... Svakako mi je tacna bash bash lepa Moje iskustvo u 2k... namazhi tanak sloj step1 .. (ne pretanak)... kada postane providan (NE SKROZ suv), treba da bude malo lepljiv na dodir.. namazhi ooobilno step 2 i ostavi da se sam osushi... budu pukotine, garant. Komodica je prekrasna |
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem lilian...i što se tiće savjeta i komentara.
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frezija, prekrasno je, ti si majstor za ove male komodice, preslatke su. I tacna je super, i bez raspucavanja.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan rad
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, što na ovo reći osim poslužavnik je prekrasan...WOW |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,motiv je vjerovatno isprintan?
|
|
frezija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
goga- ove kutije sam kupila u euroshopu u Splitu,a dimenzije su 10*8*6 cm i košta je ( kupila sm ga prije par mjeseci) 9,90 kn. Ako ti treba piši jer ja idem u petak u Split pa ću povirit u taj dućan...
|
|
frezija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LILIAN- bas kako si rekla ova tacna je shaby, al sam tila i taj raspucali moment...
E sad mi ništa nije jasno jer sa napravila baš kako se i ti rekla i taj prvi sloj mi je bija onako ljepljiv,a šta je najgore bila sam na tečaju i to sam sve radila i lipo mi je uspilo... Vjerojatno ova tacna nije tila raspucat i gotovo..
|
|
frezija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je rose ovaj motiv je isprintan, a ispod je salveta sa bež listićima...
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |