Željka-dnevnik |
Odgovori | Stranica <12345> |
Korisnik | |
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krumpir:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lubenice:
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvice:
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grašak:
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šparoge
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vlasac:
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cikla:
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagode:
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Luk:
|
|
malamaca
Novo sjeme Pridružen: 20 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka, pa ti si vrtlarica na veliko. Svaka ti čast. I ja ove godine imam svoj prvi vrt (doduše, minijaturna verzija tvoga), pa sa zanimanjem pratim razvoj događaja. Samo naprijed.
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malamaca ,trudim se koliko mogu...
Nažalost ovaj tjedan me baš i nema u vrtu (faks i druge obaveze) ,pa ni ne stignem puno ,a za vikend kada dođem ,dočekati će me "prašuma".
I dalje vodim borbu sa puževima...U nedjelju sestra ,mama, i ja smo ih nabrale 1600 komada...Katastrofa koliko ih ima...
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka ovo je prava plantaža! Svega lijepog imaš! ...vidim da i ti koristiš plastičnu mrežicu...
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mrežicu koristim za grašak i krastavce...
Vrt mi nažalost nije po špagi ,ali za prvi puta je dobar ,drugi će biti bolji ,na greškama se uči!
Bitan je urod ,zar ne ?
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma tko kaže da mora bit po špagi, i ja svog sadim odokativno, bitno da se poslije ima što brati!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa koji ti vrt imaš i koja si ti vrjednicaVidim da su i tvoju rukolu bubice izgrizle, kako ih tjeraš?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Željkice tek sada stigla u tvoj vrt, koji me bacio u depresiju - super je - kad budeš vidjela moj u Skradniku smijate ćeš se ko luda kako jadno izgleda prema ovoj tvojoj ljepoti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kakav smijeh Triša ,bitno da mi papamo zdravo i fino ,a to kaj nije po špagi...to su naša umjetnička stvaranja Smrcko da ,bube su mi napale i rikolu ,cvjetaču ,kupus...To riješavam drvenim ugljenom ,a i špricam sa koprivom i preslicom...
Više ih nema ,ako dođu čekam ih spremna
Drvenim pepelom...malo sam
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma da to i jesu te kupusnjače, čak napadaju i krumpir.
Ja sam neku gorku salatu jela svu izrešetanu Znači ima lijeka za te bube. I ja sam koristila po krumpiru pepeo prošlu godinu. A valjda sam sa salate isprala zaljevanjem. Moram potražiti preslicu i koprivu za špricanje. Hvala na odgovoru |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajčica mi je zahvatila plemenjača .Uz sve špricanje preslicom ,promjena vremena je učinila svoje.
Sve zaražene listove sam otrgnula i bacila...Šta mogu učiniti još da mi je bolest ne pohara?
Nadam se da je na vrijeme uočeno ,i da se daju spasiti...
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već plamenjača....ajoj, dosta je bilo kiše u zadnje vrijeme, i ja se bojim toga. Dobro si napravila, a sad prskaj čim više preslicom, a navodno pomaže prskanje obranim mlijekom razrjeđeno u omjeru 10:1 - ali probaj još provjeriti taj podatak, nisam još probala i u magli mi je. Ako imaš koktel rajčicu ona uspijeva unatoč plamenjači, veće sorte malo teže, ali ne znači da nema nade, glavno da si na vrijeme reagirala
|
|
Odgovori | Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |