Moj kamenjar i vrt |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 70> |
Korisnik | |
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon ovakvih tvojih predivnih dalija, dobijem volju da kupim dio susjedinog zemljišta i napravim veeeeeeeeeeeeeliki cvijetnjak
Naravno....računam na to da bi me se muž odrekao. E sad...muž ili cvijeće..........cvijeće ili muž?!?!?!?! |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozvana draga, možeš oboje, samo treba imati dobru strategiju . Imaš neke naputke u Hoyinom vrtu na strani 71. Smrcko nam je davala poduku . Kod mene to djeluje, vrt mi se sve više širiii.
|
|
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upute kako se riješiti muža????!!! Ili??? |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo ti zahvaljujem na odgovoru za balončić.
Uvijek me oduševiš novim slikama....Pampasica mi je lijepa baš zato što nije visoka, jer su obično jako visoka, a zebrica se širi kao i moj kineski šaš.
Ako sam dobro shvatila za crocosmiu nije bed ako ne cvate prvu godinu..... ja sam kupila ovoga proljeća crvenog lucifera i nekakve niske crocosmie, em su slabo potjerale i listove, a o cvijetu mogu samo maštati izgleda.
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa ti je ova lonicera,kao neka rasplesana balerina koja pleše na prstima.
Tvoja pampasica več cvate ? Ovaj mi se oleander baš sviđa |
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice izgleda, kud je niska još je i rane cvatnje. Šašava pampasica. Hvala ti na posjeti.
Kat.rea ako su ti crocosmie tako slabuškane malo ih zaštiti zimi. Meni je gospođa u Decori rekla da ih posadim dublje, a za svaki slučaj ću ih i malo dodatno zaštititi smrekovim granjem. Za kniphofie nisam čula da su osjetljive. A vjerujem da će ti cvjetati iduće godine, kad se malo prilagode i ojačaju.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja lonicera cveteka ni dala, a gleć tvoju!!! Vidim ja da ti imaš i posebnu strategiju i po pitanju cvijeća i TM!!!
Uskoro sam opet u tvom gradu i donosim ti nešto za spašavanje!!! Da vidim jeli će tvoja taktika sa cvijećem biti djelotvorna!!! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti, horti, pa to je sve ljepše i ljepše, treba to sve održavati, zaljevati, na super ti izgleda sve, prava si majstorica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Triša. Da ima posla, ima, al gušti su gušti... A vidim da i ti imaš što zalijevati .
Andrea samo donesi, jedva čekam. Pripremit ću alat .
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti i moja pampasica je neka,a reklo bi se"srednjeg rasta" i uskoro će cvasti(već je potjerala samo da se otvore"metlice")a bome i ova "zebrica mi je neka "mini".Tebi je bar ona normalnog rasta.
Lonicera je prekrasna(ako je to ona što si mi rekla onda buš imala i drugu boju,moja je neka šarena)
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana ,pampasica ,lonicera,oleandar...otavila me bez riječi ,sve izgleda mrak!
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Shasha to je ona Andreina. Poslije joj cvjetovi požute. A imat ću znači i šarenu . Baš si me razveselila .
Željka ti si mi tu blizu, ak ti nešto treba možda bih ti mogla i dobacit ak malo jače zamahnem .
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zbog kiše si izbjegla pregled
moja pampasica prošle god nije cvala, a ove se napol smrzla pa tjera tri lista..a ovogodišnja je jednom podlegla flakserici i iako je ponovo potjerala..mala je...kad ju uslikam vidjet ćete kaj je mala pampasica |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma daj Kontesa, nije te valjda to malo kiše zaustavilo . A ja sam mislila poslije Flore i Skradnika da za forumaše vrijedi ono: ...kroz vatru, nabujalu rijeku...
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se javim da sam bila kod tebe, prošetala, nauživala!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh ma tako je ispalo, ali nadam se da će biti još prilike
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja svracam da bi uzivala
solanum l. je |
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da će biti Kontesa, samo navrati kad ti se ukaže prilika.
Bergenia, Gioiaa da sam znala da ćete doći dočekala bi vas s . Drugi put ću pazit da me ne uhvatite nespremnu .
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |