Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 165> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za hibije -uživam ih gledati, jer ja baš nemam sreće s njima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam što mi se ove godine dogodilo ali gotovo sve što sam piknula se primilo, pa tako i šest hibija
Flavia moj Cezar je vrijedan i ima nekoliko cura koje opslužuje pa je bilo nekoliko legala, prekrasnih malih peseka |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibi je pravi ljepotan, a i psić je tako veseli i lijep
Najbolje da naše pelciće šaljemo tebi na pelcanje |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Bromelija!
Lantana, plumbago, hibi, kalistemon su moji avoriti ovaj puta. Reci mi da li je to kalistemon iz sjemena i, koliko je star i da li ti je cvjetao prije? Oprosti, mozda je previs pitanja. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavić i Bromić Blago Cezaru, a moja Sarić ništa. Mi smo je udomili iz zagrebačkog šinteraja i već je bila sterilizirana. Unatoč tome, obožava dečke i voli se maziti s njima. Curke, nadrapale smo, nismo na temi - kućni ljubimci. Neka nam svi oproste, sorić.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga fuksija neznam za kalistemon gotovo ništa jer sam ga kupila ovih dana bio je na akciji a dosta velik pa se nadam da će biti dobro preko zime..
nisam zaboravila poslati obečano samo imam majstore još uvijek |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam opet ušla da se nadivim
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ti dođi- uvijek spremna čeka
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno ti je cvečeko ali zakaj nisi zapelcala onaj jasmin koji miriši? Ajd budi srce... i možda znaš kak se zove? Na kraju ne znam koje imaš.... ona Flavija me svu zbunila
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma neznam ja ga zovem mirišljavi jasmin, a cvijeta rano u proljeće
obečavam da ću ga zapelcati |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakve je boje cvijet tom proljetnom? Žuti ili bijeli?
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bijeli, sutra ga uslikam
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibići su ti zaista predivni, ali i onaj lijepi čuvar je poseban...ponovo sve pohvale
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Lora
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se divim hibiskusu. Imam samo jednoga, tamno bordo. Samo sam mu vidjela cvijet do pola otvoren i - otpao. Neću ni razmišljati što mu je bilo : bilo mu je kao i uvijek kod mene: previše vode. Dok ne procvjeta drugi uživat ću u tvome! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala hoya na posjeti, biti će pelcera na proljeće da se i kod tebe poveća brojno stanje hibija
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lora hvala na posjeti i pohvali mojih ljubimaca, tebi
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibiskus izgleda super, boja je odlična!
Cezar-pravi ljepotan
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
---------- Ja samo znam da često sijedim i gledam tvoje cvijeće a od te crtane kafe nema ništa -ja sve pretražila |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja nihice nemoj sada tražiti izgovore nego naiđi onako zaprav, dok se još može na terasi kafenisati mada su i kućna vrata uvijek otvorena
|
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |