Monnina radionica nakita |
Odgovori | Stranica <1234 24> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno .Oduševljava me to što sve što radiš radiš baš sa srcem i ljubavlju i to se vidi.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima!
Privjesak "Lady Chic"
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastičan je!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Rose! Ipak ću ga slikati sutra, jer su boje drugačije na slici. Završila sam i drugi!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Jel to kombinacija sa decoupageom?
|
|
ANĐELKA
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Anđelka! To je polimer i omotani transfer, okolo su caneovi od polimera.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
privjesci slikani danju, ipak ima razlike..
"Lady Chic II"...na crnoj satenskoj traci
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, kad bi ja još znala šta je to omotani transfer! Daj molim te malo objasni kako se to radi, ovo izgleda fenomenalno!
|
|
ANĐELKA
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastično! monna
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
majstorice
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima!Odmah dobijem volje za rad ako vam se svidi!! Anđelka, o transferu je pisala Primavera na svojoj stranici, pa virni tamo da se ne duplamo s objašnjenjima, mislim da je opis kod narukvice koju je radila. A možeš upisati u google: polymer transfer i voila!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mona neces vjerovat,upravo ove cure sam isprintala prije neki dan,divne su mi..a privjesci su mrak
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaća, izgleda da imamo sličnan ukus ...
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, privjesci su sjajni! Tres chic!
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni su ti radovi jedno ljepse od drugog svaka cast
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam Izzy i rosa2 ..danas konačno radim displej za nakit!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Displej je gotov a na njemu i nova ogrlica:
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da ćeš razumjeti kad napišem samo WOW jer tvoji radovi su takvi da nemam riječi...
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica <1234 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |