Monnin dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 24252627> |
Korisnik | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam radila malo marmelade od crnog grožđa. Fantastično miriši, ima pravi okus na zrelo grođže!
..prokuhano i ispasirano grožđe se kuha...
..dobilo je pravu boju i gustoću...
..a ovo je gotov mirisni proizvod!
To je bilo otprilike od 2 kg. grožđa. Kad kupim još staklenki, kuham opet!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo monna, sigurna sam da je odlično. Ja sam ove godine pravila prvi put od crnih ribizla i prefino je a mogu mislit tek od grožđa..njam,njam..
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si i ukrasila staklenke, mljac.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo potjerala me kišica iz cvjetnjaka i vrta...polako odvozim uvelo cvijeće na kompost, a hrpa sve veća.... Na sreću, krizanteme se spremaju cvasti pa me to veseli!!!!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lijepo vrijeme, iskorišteno da počupam sve korove iz vrta, ostatke povrća i pokupim lišće. Što je još bolje, kod mene cvjeta potočnica, neven i gazanija - uz krizanteme , a i ruža je još aktivna! |
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh, tek sam danas vidjela ovaj Tvoj dnevnik i ostala bez teksta. Svaka čast ŽENO! Ma kakva je klima u toj ravnici pa na njoj uspjevaju takve "biljke" kao Ti, Mali Gogo......
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tomica! A, valjda nas biljćice vole
Evo, prošli tjedan sam udomila jednog leptira, sakrio se prije zadnjih hladnih dana i već bio sav iznemogao. Sad je živnuo, živi u mojoj prostoriji sa biljkama u kojoj je toplo. Hranim ga kapljicama razvodnjenog prirodnog meda, baš je maloprije papao Gledala sam dok je svojim rilcom srkao kapljice koje sam mu ostavila :)))
...bit ću jako sretna ako prezimi živ i zdrav da ga pustim kad dođe proljeće :)
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ONA udomila i leptira. Bože dragi, da je ovakvih ljudi malo više.... .
Na poslu sam, gužva, zbrka, trka, a ja samo"skočim" na Tvoj i Gogin dnevnik i sve izgleda lakše i svjetlije
Moj
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leptir je živnuo! Izgleda da se priviknuo na novi dom :)
Danas na meniju medna vodica i cvjetna večera
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo listam i nađem poznato ime,pa da pogledam i oduševim se.na kraju sam pogledala od prve stranice i uživala u svakoj stranici.kao da čitam knjigu!svaka čast monna!nadam se da će leptir dočekati proljeće.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijeme je da skinem prašinu s dnevnika!
Jučer je bio pravi dan za radove u cvjetnjaku i voćnjaku. Cijepila sam jabuku (kalem pod koru) i trešnju, i sad molim boga da se sve lijepo sraste.
Posadila 10-tak veeelikih oraha meke ljuske u jedan red pa da vidm, ako nikne par od svih njih, ja zadovoljna.
Ošišala pola vinove loze, drugu polovicu sutra.
Na oštećenu koru nanijela umjetnu koru u voćnjaku (imamo jednog divljeg zeca u blizini koji se navikao na vrt i voćnjak pa ratujemo :)
...sad sam ovako...
.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas dovršili poslove s lozom, prosijala pola vreće zemlje iz komposta za sadnju, posadila sjemenke paulovnie.....pomalo se razgibavam
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo lagano
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam uklanjala maslačke s travnjaka, nije da ih ne volim, ali mi je mrsko kad se pokosi,a oni preko noći izrastu! Poslijala 10-tak vrsta sjemenki, posadila mlade biljčice. Sve planirano za danas obavljeno, osim što stalno zaboravim slikati...
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene sa malo novih dnevničkih bilješki i fotki
danas: posijala 2 vrste mrkve (šarenu i narančastu), rotkvice, rasadila salatu u vrtu, malo čupala korov, a za kraj slikanje princeza i careva po cvijetnjaku :)
jagode u cvatu
mala jabuka, ali puna cvata
moj mali malinjak poslije sređivanja
posadila ovog proljeća grm borovnice sorte "Duke", već ima nekoliko grančica s cvjetovima, možda bude i koja slasna bobica...
volim plavo...
potočnica i mačuhice
jorgovan u cvatu
mirisne đurđice
kamenjar se budi..
drijemovac
neznam kako se zove ova ljepotica, preselila se iz divljine u vrt i formira prekrasni grm...
hosta
stari panj okružen maćuhocama i karanfilima
tulipani proviruju iz žbunja već dobro naraslih kokotića
čupavi narcisi
crno-ljubičasti tulipani
neven je u cvatu
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna vrt i biljkice su ti prekrasni..
|
|
Marina Ćorluka
Upravo klijam Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek tolika da se zna da kradem ideju za gljivice....
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne bilčice. I ja ću ovu godinu jagodu pod foliju
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počeli radovi u vrtu
Posasila nekoliko sjemenki Norfolk Island Pine-a u posude:
slika je sa net_a (ivynettle.files)
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna drago mi je da si opet u vrtlarskim radovima,
ova jela/bor ili što je već je predivna, nadam se da ćeš imati puno uspjeha sa uzgojem |
|
Odgovori | Stranica <1 24252627> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |