Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 23456 55> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen i Anđelka hvala vam što ste "svratile" malo do mene! Vrč je kombinacija motiva sa više različitih salveta i motiva sa obično ukrasnog papira (to su motivi-tekct,pisma ,marke).Ja kad sjednem i stavim ispred sebe kutiju, vrč,bilo što ,nemam određenu zamisao što ću od toga napraviti. Ideja se rađa kad bacim pogled na svoje salvete i kojekakve papire i obično ispadne ovako nekakva mučkalica!Ne volim zadane teme,to mi ne leži !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Slave! Znaš da sam ja veliki dio vidila uživo, osim ove lipe kutijice s ružom-ko bombončić je! Samo šta ću, vrč mi se tooolikooo svidio-baš mi je zanimljiv, super!!!... da je kutijica pala na drugo misto.Strašno mi se sviđa tvoja "mućkalica" na tom vrču!
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo mi je kutijica s anđelom jako upala u oko (s obzirom da i ja imam taj print anđela pretpostavljam da je i to "muckalica"...:)) ali ovaj muckajuci vrc joj pravi veeeliku konkurenciju
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođi Mare k meni pa da zajedno mućkamo!Dođi i ti Iluvia ako ti Split nije daleko! A šta bi mučkale i šta bi nam bilo lipo!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se isto vrč jako sviđa........poseban je i dugo sam ga gledala........a sviđa mi se i tanjur (zdjela?) s ružama ali malo mi smeta podloga ispod ženinih noga,možda da si izrezala da ostanu samo noge?ali to je samo mala primjedba,nadam se da ti na smeta
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravu si Mare-nostrum,to je izdrezan motiv a ja nisam dobro rješila podnožje statue ali kad stavim kolače na nju svakoga više privlače kolači pa damine noge dođu u drugi plan!Bilo mi je žao zbog tog prati tanjur pa sam ostavila kako je!
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeee.. daleko li si ... ali ako dodjes u Slavoniju mozemo muckati i kod mene...
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram priznat da si pravi majstor
odlican vrc,tanjur,slikice...ma super...kutijica.....sve me odusevilo... |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Maslačak, znaš i ja kad idem i gledam po tuđim stranicama uvjek mi se čini da su svi radovi bolji od mojih a vidim da se to dešava i drugima.Ja relativno malo vremena radim salvetbu tehniku,manje od godinu dana,sve što znam naučila sam na ovom forumu i mislim da i dalje moram učiti pa i radovi će vremenom biti sve bolji i bolji.
Lluvia ja sam ti Slavonka iz Slav.Broda ali živim u Splitu a Slavonija je u srcu! |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
he još jedna slavonka........iz požege
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kad dođem u Slavoniju pa kad se skupimo gdje će nam biti kraj!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su mi dosta mutne jer me aparat zeza.Ona tacna je crno bijela kombina cija,ustvari to je srebreno bijela a između je vjenac božikovine.
Tanjur sam napravila mojoj kćeri ,print slike sa njenog vjenčanja,to je jedan od prvih mojih susreta sa staklom, prema tome kao početnik imam pravo na greške pa mi malo" progledajte kroz prste"i ne budite prestrogi! |
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene malo kod tebe ,i mene si osvojila sa vrčem stvarno je a šta se tiče tanjura za tvoju kćer mislim da ti se nema šta progledati kroz prste,dobro si ti to izvela,kćer je sigurno zadovoljna a ove slikice sa anđelima su jako slatke
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala što si svratila i drago mi je što ti se radovi sviđaju!Ovo je samo djelić mojih radova jer sam se sjetila da ih slikam kad je veliki dio već promjenio vlasnika. Tanjur u ovom stilu-sa slikom sa vjenčanja napravila sam i prijateljici moje kćeri,nema dugo ,morat ću i njega staviti uz još neke radove.
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se tacna čini jako lijepa a za tanjur mogu reći samo odlična ideja i izvedba
samo jedan mali savjet,pokušaj slikati po danu bez blica.........svi imamo problema sa slikanjem i nekako se pokazalo najsigurnije i najuspješnije slikanje na dnevnom svjetlu
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj ti je najveći problem što živim u stanu koji je polu podrum i uvjek mora goriti svjetlo jer nema dovoljno dnevnog svjetla!Pokušat ću nekako bolje podesiti aparat!
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tacna je super,a na tanjuru ne vidim nikakve greške.
Sviđa mi se podloga na tanjuru,kak si je napravila? |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanjur je prekrasan, mislim da ti je kćerka jako, jako zadovoljna!
|
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |