Andorin decoupage |
Odgovori | Stranica <12345 12> |
Korisnik | |
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andora2,hvala na komplimentu za moju posudicu,a i meni se dopadaju tvoje kutijice,zanimljive su.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andora dobro došla, dugo se s nama družila i pokazala nam još takvih lijepih radova. Kutije su prekrasne, posebno crno bijeli svijet i neobična siva čaša.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo interesantni i predobri radovi za jednu početnicu. Ti to sigurno nisi
|
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima,Biljana, Kika, Dorina i Karmen a što drugo nego truditi se i dalje.
Zaista se jako puno nauči prelistavajući Vaše stranice a ja sam bila neumorna naravno imam još tisuću pitanja ......hvala sto ste našle vremena da pregledate moje radove ja se naravno neću ljutiti na kritike i sugestije |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andora2 i ja ti želim dobrodošlicu u naše društvo.
jako lijepe radove imaš, posebno mi se sviđaju škrinjice. i ona čaša koja je stradala u okršaju s vratima - netko bi je odmah otpisao i bacio a ti si od nje napravila malo remek-djelo.
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija hvala na lijepim riječima nadam se da će mo se češće družiti a okršaj je zaista trebalo vidjeti
|
|
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Andora,škrinjica je prelijepa,cvjetna,prava proljetna!ide to tebi jako dobro!
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljana i Slavice
|
|
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne zelim biti bezobrazna, ali bas je dobro sto tamo kod vas nemate neki izbor salveta zato sto su ti te crno bijele kombinacije totalno ludilo... ja sam odusevljena
i da.. dobro dosla.. i ostani duuugo s nama p.s. posalji mi adresu na pp... imam nekih salveta viska, pa ako zelis tvoje su |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odavno zelim napraviti nesto tako,volim crvenu boju,odusevila si me ,bravo!
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lluvia pp je poslana hvala na pohvalama za crno -bijeli svijet
Sarita hvla na lijepim riječima a ako sam dala ideju samo naprijed |
|
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.........nježno i romantično........ baš je lijepa!
|
|
danci-ka
Već proklijao Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su stvarno prekrasni....
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predobra kombinacija na ovoj škrinjici, sve uredno napravljeno i sve pohvale
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Felina,Danci i Karmen
|
|
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram priznati da si odlično startala.. dobar izbor motiva, podloga... super...samo nastavi tako... nadgledat ćemo te...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mnataša stvarno mi je drago što si pregledala moje radove,zato ti evo i naravno hvala a kada me budeš škicala nadam se da ćeš mi udjeliti pokoji savjet
|
|
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obožavam ružice na ovoj salveti...........mogu ići na sve i savršeno se uklope........mali savjet: možeš ih čupkati i rasporediti na bijelu podlogu kako želiš,gušće ili rijeđe..........jako ti je lijepa škrinjica.......bila bi mi ljepša bez ovoga sa strane.........
|
|
Odgovori | Stranica <12345 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |