Decoupage Šabica :))) |
Odgovori | Stranica 123 13> |
Korisnik | |
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 21:09 |
Pozdrav svima!
Evo da vam se javim i da pokažem svojih par decoupage uradaka samo da prokontam ovo stavljanje slikica |
|
Sponzorirani linkovi | |
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I naravno da vas već mjesecima gledam iz prikrajka, čitam savjete
i uživam u kreativnim radovima |
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno trebam dobar savjet o stavljanju slika
izgubila sam se |
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šabice dobrodošla! Rado bi ti dala savjet oko stavljanja slika ali ako ti ja krenem objašnjavat vjeruj da ćeš se još više zapetljat.
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Šabice! Malo si me nasmijala s ovom slikom jer svi ili bar većina nas na početku stavlja ili premale ili prevelike slike. E, pa ti si kao i ja stavila preveliku. Ako ti se da, poviri na prvu ili drugu stranu moje galerije-Primavera ili Izzy su mi napisale kako se stavljaju slike i koja veličina -samo to pogrešno piše, omakla se nenamjerna greška-kao što ja npr."jedem" ili dodajem slova-nenamjerno. Trebaš odabrat veličinu 640x480, ostalo su mi detaljno objasnili. A sad ne znam, možda imaš i u Uputstvima i savjetima temu za stavljanje slika, pa pogledaj na jedno od ta dva mjesta
|
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/IMG]http://i915.photobucket.com/albums/ac352/sabbica/Slika100.jpg[/IMG]
evo da probam opet pa da čujem vaše pokude i kometare kad bude par radova gore. sasha i maredelmare hvala na dobrodošlici |
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još jedna za sada. Do sad sam se uglavnom igrala na stakenim površinama, i vrata sam si sredila, ali to ću slikati fotićem da bude bolja fotka. |
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da vas sve nije šokirao napad divovske zdjele ovo su bile flašice za rakiju što se na svadbama stavlja po stolovima, tu su još nedovršene bez plutenog čepa i privjesne kartice. |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, divovska zdjelica je malo šokirala oči, hahahaha, al čim sam vidila na njoj magnolije, a obožavam one salvete s njima kao i inače bijelo cvijeće, pa me polako proša strah, hahaha! Nemoj sad ovo shvatit preozbiljno. Meni su se jako svidile one tri posude koje si stavila prve-motivi po mom guštu-super mi, tacna (jel tacna?) mi se čini baš super sređena, lipo skombinirani motivi, a koliko vidim, i uredno napravljeno. Flašice za rakiju, da ti iskrena budem-ne mogu ih vidit dobro. Ova tri rada si poredala baš kako se meni sviđaju. Ajde još probaj kad stavljaš slike na photobucket uredit ih na veličinu 640x480. Ovo "šaranje", prvo prevelike pa male,nikako do sredine doć...događalo se i meni, lako bi se zeznila kad biram veličinu slike na resize.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super to tebi ide, samo nastavi dalje.Dobrodosla medju nas tete salvete
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla među nas... ;)...
i što si nam se pridružila... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla ,ide to tebi.
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šabice,dobro došla.Svi mi novi imamo brige tehničke naravi.Mašte i talenta ima na pretek. Snaći ćeš se već nekako.Najbolje ti je pronaći ove mlade njima je comp.igračka.Uvijek mi je žao da novi ne pišu koliko imaju godina.Godišta nas ipak određuju da se pametno svrstamo.I sa mladima i onim drugim.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sabica dobro nam dosla i dugo se s nama druzila..prekrasna ti je zdjela sa magnolijama,obozavan tu salveticu..pohvale i za ostale radove
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima na dobrodošlici.
na žalost sve je slikano mobitelom i nisu neke slike, ne vidi se baš najbolje, u živo to sve izgleda puuuuno bolje, ali šta sad. dakle one prve tri posudice su neke pikse od dječje hrane, dobila od prijeteljice pa sam skinula onaj papir oko lima i malo se igrala, a ono četvrtasko je kutija plastična od sladoleda quatro nešto... slikala sam poklopac samo blesava. sve su stvari poklonjene tako da ću ih teže uslikati bolje jer ništa nemam kod sebe na žalost. najdraži su mi motivi cvijeće i leptiri i nezaobilazni anđeli, vidim da imam i dosta istomišljenica. za mimu i ostale koje to zanima godište '75. |
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/IMG]http://i915.photobucket.com/albums/ac352/sabbica/Slika109.jpg[/IMG] ovo je bio poklon za svadbu zdjela i 6 tanjura, svi su na istu foru, ali je svaki malo drugačiji, žao mi je što se ne vidi kako treba jer su u živo puno bolji. to je bio moj drugi pokušaj decoupaga, a nataša je kriva ona me uputila i zaraza je počela |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šabica dobro nam došla!!!
Radovi su ti zaista lijepi, samo nam ipak stavi malo veće slike. Mi smo ti ovdje sve komotne pa se ne volimo naprezati da bi dotakli neku ljepotu.
I jedan savjet, sliku svakako probaj fotkati fotićem, jasnije su i bolje za uživanje u njima.
Moj favorit je onaj lila rad, super si ga iskombinirala.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, to se zovu slike, a radovi su oooodlični!!!
|
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala proljeće
to sam slikala kad još nisam imala fotić pa onda mobitelom da bar nešto imam, a onda sam budala napravila hrpu tanjura plus flašu za maslinovo ulje koje sam podijelila i ništa od toga nisam poslikaka sad žicam ljude da mi poslikaju i pošalju na mail, ali svi imaju svojih briga pa zaborave... |
|
Odgovori | Stranica 123 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |