mumicin decoupage |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 29> |
Korisnik | |
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mumice samo naprijed,tacna je prava,meni se dopada.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se i pozlačena slika i tacna,nježno
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je tacna, lijepo si osjencala, sablona izgleda kao cipka-prekrasna je, bravo
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja biljana to ti je onaj podmetač za torte, ja ti baš nemam živce i ruku za izrezivat šablone a gotove nemam gdje kupiti, hvala ti na pohvalama
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja favoriziram onu pozlaćenu sliku, vidila sam je par puta, svaki put me oduševi, a zaboravim napisat!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
mumica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mumica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mumica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne kutije,svaka lijepa na svoj nacin,bocica uredjena bas u svrhu za koju je namjenjena bravo
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselo,vedro i razigrano ......vidi se da si uživala, a bočica je uz tvoju doradu još ljepša,
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlične su mi kutije-obje, a gornja mi je posebno zanimljiva zbog neobičih cvijetova na salveti i otkačenih boja.
A je si me zezla s bocom-ja otvorila četvore oči ...al slika je takva da ne vidim jel obojano bijelom, ili krem nijansom, jel s 2K ili nije?...a kako sam u fazi boca i bočica...pojest ću se što je ne mogu dobro vidit |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
mumica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja mare bočica je spužvicom natapkana krem bojom a gornji rub i drška su maslinastom, nema ni 2K ni drugoga, samo zaštitni lak, najobičnija stvar i vjeruj mi ne može se usporediti sa tvojim flaškama jer ti si kralj flaški
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti, al ima ovdje kraljica od flaša...auuu..i to kakvih!!!
Ja sam ih tek počela radit, svugdje stavljam krakle, ma čak me počeo i malo zasićivat...ne znam...možda i ja premažem jednu...ovako obično kako ti kažeš...a zašto ne i tako?! |
|
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlicna bocica i kutije, bravo
|
|
katarina77
Već proklijao Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ona kutijica s cvetekima je predobra
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
mumica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijice su fantastične. gledam sad svoje salvete i mislim se kako ću kupit jednu (zapravo 2) manje kutijice jer imam mozart salvete male, kao dar svojim prijateljicama,dođem ovde i ugledam takvu kutiju!
bočica sa motivom masline je prekrasna |
|
mumica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
interesantana kutija.bravo mumice
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica je prekrasna,šteta zbog blica. jesi pokusavala slikat bez blica i na dnevnom svjetlu? svi foto aparati imaju onu munju nacrtanu sa strane,kad se pritisne,onda aparat ponudi više opcija: kratki blic,dugi, automatik,ili bez blica.
na opciju off blic se gasi,i na dnevnom svjetlu fotka će bit bolja nego u zatvorenom prostoru. fotke bi trebale bit bolje. sorry,malo sam skrenila sa teme.... |
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |