Trazim... |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Siječanj 2008 u 20:38 |
Molim sve ljubitelje ljiljana i amarilisa da mi pomognu u ostvarenju ovog cilja:imati barem malu kolekciju tih biljaka
Imate li viska lukovica tih vrsta ili ih prodajete javite se u PP
P.S. Moze i zamjena
Hvala unaprijed
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aj ubaci,ako imaš,slike svojih.toliko da znamo koje imaš(i da se divimo malo).Ili barem opiši one koje imaš.
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj mi je danas procvjeto
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ovakav ali mu se cvjetovi jos nisu otvorili,kad se otvore objavim
|
|
pomme dor
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 158 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oh ljiljani, i ja ih volim ali na žalost za sada nemam viška lukovica. Prve sam posadila prošle godine.
Kažu mi se mora čekati 3-5 godina da bi se lukovice mogle podijeliti (tj da velika lukovica "napravi" manje koje se odvajaju i razvijaju u samostalnu biljku). Ažurirao pomme dor - 05 Siječanj 2008 u 23:23 |
|
Pomme
http://mes.pommes.free.fr Posjetite, redovito stavljam nove stranice. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam isto samo te dvije vrste amarilisa. a od ljiljana moram viditi, sve mi je u zemlji tako da tek nagodinu možemo "pregovarati" o lukovicama |
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imo sam ovakav,ali ga sad vise nema
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sada imam samo ovaj
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su ljiljani ti!!!
Meni je najdraži bijeli ljiljan
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme,ko zna di su slike mojih ljiljana. Imam ovaj narančasti,neki crveni,bijeli,a da ne "cmizdriš" plant imam i žuti(odo vidjet di su slike )
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://i163.photobucket.com/albums/t281/shasha_088/biljke/ljiljancrveni00.jpg
ne mogu naći bijelog no imam ga Ažurirao shasha - 05 Siječanj 2008 u 23:46 |
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zuti mi je najljepsi,prvi je takoder posebno lijep zbog cudnih prasnika
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuti je poseban po svemu a najviše po načinu kako sam ga dobila.Ajme,to ne smijem ni reći,no vjeruj mi stvarno je poseban.Nije kupljena lukovica
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procito sam negdje da je od tvoje mame,je li to istina
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma da.Dobila sam ga davno,davno(dok sam još bila lijepa i mlada...i s mamom živjela)i sad sam ga konačno kod sebe preselila. Nekako je nestao nakon 2-3 godine. Uopće nije nicao u proljeće i mislili smo da ga ni nema više.Onda se pojavio opet i sad je imao dosta mladih pa sam si ga donjela(od doma-doma)
|
|
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam rozoga ali ga držtm u velikoj tegli
|
|
AB100
|
|
vrtlarica
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi bez uvrede ali miješate amarilise i ljiljane ljiljani su pvo što je sasha stavila na sliku a amarilisi su 1-2 ili tri velika cvijeta koji zaste iz lukovice na debeloj stabljici i u podnožju ima 2 - 3 duga lista a po stabljici ni jednog lista!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrtlarice,ne mješamo ih no kako je plant tražio lukovica ljiljana i amarilisa,tako smo raspravljali o jednim i drugim
|
|
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni nije bila jasna Vrtlaricina 'opomena' (sad sam se okurazila da to i napisem), ali ne vidim Plantlovetove fotke, pa ne znam sta prikazuju. Koliko vidim Pomme dor je na njih reagovala kao na ljiljane. Da li vi vidite Plantloverove fotke?
|
|
Aglaja
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprostite na fotkama,nesto mi nije u redu sa kompjuterom...
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |