Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 185186187188189 370> |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crvena ruža, bijeli zid, stari bijeli ormari s mrežastim vratnicama i ukrasnim posudama s cvijećem - ma slika za katalog.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blago onoj Njemici. Sjedi i uživo gleda ovo bogatstvo!
Kad si nam slala sjeme ove zime ja sam si odvojila lantane i "nešto" u vrećicu od šećera. I posijala. lantane mislim da se naziru, a ono "nešto je niklo i sad molim Boga da je to ona žuta kamenjarka. Sjećaš li se da li si nam slala njeno sjeme?
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakve prekrasne nove sličice biljaka
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe cvjeta,to je ludilo ljudi moji..moram fektati da mi pošalješ onog don Juana na pp pogodila me Amorova strijela
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana predivni prizori rascvalih biljaka...Ruže, lampići, kamenjarke, ostići, klematis, felicia ne znam što je ljepše....
|
|
sutra je novi dan
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ženo što ti je , kako može gledanje tvojeg carstva ikome dosaditi?! Ja bih samo da je toga više, pa odmorim se gledajući tvoje cveteke a još pritom ako u kadar uleti i nešto od onog silnog kamena i uradaka po tvom vrtu (valjda) gospon Lantana doživljaj je potpun !I što sad da izdvojim ?! Niš, jedino mogu reći da je meni passiflora tek krenula listati a ostići još čekaju da se presade.I vjerovatno nikad neće izgledati kao kod tebe kad se čudo dogodi .Tek toliko o prednostima života na tvom zlatnom otoku .
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruža je definitivno mrak izuzetna je..ma krasno je i ostalo cvijeće al oprosti onaj kutak za sijedit sa mačkadurima si izvrsno složila...
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan klematis, pasiflora, ruža ostići....znam da se ponavljam ali tvoj vrt je san snova
nikad nam neće dosaditi samo nas obasipaj slikama da možemo guštati |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga lantana opet se ponavaljam, ali ovo je raj.
Najbolje mi je kada sam pročitala da moraš cvijeće staviti pod kontrolu, jer se neobuzdano širi, a ja jadna sretna kada ugledam novi list.
I da za onu ružu... kako si je samo tako uspjela zapelcati???
Meni to jednostavno ne ide i gotovo....
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira kao si ovo lijepo napisala, baš ti hvala
Otok baš si me nasmijala , a da nas dvije idemo zajedno na odvikavanje, mislim od pušenja Lucy, hvala ti, ovaj stari ormarić čeka već dugo da ga renoviram, ja bi nešto shabby chic, ali nemam baš vremena, i neznam hoće li mi uspjeti kako sam zamislila. Hoya dobro si rekla da Njemica uživa, cjeli dan se sunča na terasi i čeka da ja dođem doma i da pričam s njom, a meni se u 17 sati već ne priča ni sama sobom. Može biti da je ona žuta jer sam svima slala, a Stefi je rekla da su njoj niknule. Lora, Mari, Jagoda, Bromelija Ivna zato kod mene nikad neće neke biljke kao kod vas, to je priroda tako napravila, ali ipak mi nju malo zeznemo tu i tamo Duda ja sam kupila prije par godina malu sadnicu oko 13 kn u Konz..., i evo je već tri metra, ona mlada mi se lako zakorijenila, ja sam se iznenadila. Maškadur mi kažemo mušker, eto vidiš kako je bogat naš jezik raznim dijalektima, drago mi je da ti se sviđa imamo sličan ukus Proljeće, kod mene treba saditi na jesen i onda mi se sve primi, ali na proljeće je već kasno. Čitala sam kako je Shasha tako napravila i evo uspjelo je, ni sama neznam kako..., napravit ću stablašicu, ako uspijem Opet moram na usavršavanje, idem u Brela dva dana pa ću malo slikati makarsku rivijeru, ako budemo imali vremena, a do tada evo još par slika iz mog vrta Njemaca nema doma, pa mogu slikati Kadulja u punom cvat pokraj majčine dušice ... toliko su narasle da su se spojile žute perunike još cvatu jasmin je zamirisao cijeli vrt ... bijeli ostić je dobio društvo ... i na kraju evo i bijelih ruža i jedna za Stefi |
|
život je more
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijela ruža je posebna, prava ljepotica. A moram priznati da me pomalo zarazuješ ostićima. Tek sam u tvom vrtu vidjela da su prekrasni, a do sada nisam kupila niti jedan.
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep vrt i prekrasno cvijeće..neko od toga imam ( jasmin, ostići, pokoja ruža) pa je lakše i zamisliti ljepotu sa ovih slika...
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeee lipote, blago Njemcima-pa ne moraju se s terase ni micati, ja ne bih baš previše , kakvo sunčanje, okupaš se i bjež na terasu . Jednom rječju: r a j na zemlji
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na predivnim slikama, ti sa svojim vrtom nemožeš dosaditi.. Jasmin mi je sve do ovdje zamirišao..
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeeeeee, divote i ljepote....a lamprantus !!!! Njega sam čekala cijelu zimu da ti procvate. Prelijepo mi je to. Procvao ti Piilu!!!! E nek ti je, baš mi je drago, a mogu se i ja pridružiti tebi i Otok u razgledavanju vrta, samo ak može bez odvikavanja.....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sve ružei njihov pomladak, kakav bi to ugođaj bio bez ruža.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-ne može biti bolje sve ljepše od ljepšeg
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje li ljepote
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je lijepo, ljepše i najljepše
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim da kad ti dođu gosti potpuno zaborave na more od ove silne ljepote u tvom vrtu
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 185186187188189 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |