Sasha - prvi radovi |
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Korisnik | |
Massha
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok,cim uhvatim vremena bacam se na kopiranje istih!
|
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ajmeeee, kvačice su predobre, stvarno si trenirala strpljivost radeći ih, no isplatilo se... ali, škrinja, moj Bože, stvarno je neprepoznatljiva u odnosu na ono kak je izgledala prije tvoje intervencije ...fantastično odabrani motiv i savršeni kontrast unutrašnjeg dijela prema vanjskom, ma totalno preoblikovanje je pravo malo remek-djelo... bravo majstorice
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra ideja za potrošiti otpatke od salveta,a super ispadne.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlicna skrinja, krasno napravljena i izvana i iznutra... i zao mi je sto si se morala rastati s njom, to je dio koji meni svaki put najteze pada...
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čovječe,kolika je!e ovo je trebalo napraviti!predivno,predivno!!!
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispričavam se cure što sam zapostavila i vlastitu galeriju pa Vam se nisam ni zahvalila na vrijeme na lijepim komentarima!
Hvala Vam još jednom! A što se škrinje tiče, već sam je skoro prebolila! |
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek se sada stižem osvrnuti na onu škrinju.Prekrasna ti je .Možeš ju zaista postaviti gdje god hoćeč,jer će sigurno uljepšati prostor.Aza one štipaljke ,prekrasne su,i sigurno ti je puno trebalo stpljenja i volje za napraviti ih u tom broju.Jedva čekam tvoje daljnje radove...sada ću nadam se biti redovitija u posjetama
|
|
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |