Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 187188189190191 370> |
Korisnik | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma strašne su ti ruže
|
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti iz svoje ljepote u "susjedstvo" pa natrag u svoju.
Ja se neću diviti samo ružama, nego svemu. Svaki cvijet je prva klasa, prekrasno okružje....
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana ne radi mi to ja kad god vidim ovaj raj u kojem ti živiš odma se zar je moguće da ima nešto ovako lijepo na planeti a ja živim u tmurnom i dosadnom gradu i taaaako sam ljubomorna draga ..
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruže su prekrasne
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne ruže kod nas u Slavoniji tek su propupale,ubrzo očekujemo cvijet |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lekar me uputio na oporavak u banju a ja nikako da mu objasnim da se ta banja zove Lantanin vrt .
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar, sigurno je doc. rekao ( kao u reklami). " zanimljivo, kad su vam se te fantazije prvi put pojavile...", ajme što mi je dobra ta reklama...
|
|
kockavica
Već proklijao Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno kao uvijek...
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej draga, svaka slika koju ti pokažeš je genijalna ! Ja naprosto ne vjerujem da ima perioda kroz godinu kako ti tvrdiš kad se nema puno toga pokazati. E da, moram ti se pohvaliti, "ubola" na sajmu u Ludbregu tri asterikusa, jedino mi je žao što su bili zadnji, koliko su mi se svidjeli mislim da bi ih sve pokupovala koliko god ih bilo. A ovaj bušin, hm probala posijati ali ništa , još kad ga vidim kod tebe kako je lip, ufff još više mi je žao!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, Mari kao si vražja, a možda si to ti bila u Bol i gužvala moje cvijeće dok me nije bilo
Lucy i mene je iznenadila ova ruža penjačica, zdrava je raste ko luda i ima puno cvjetova, prave roztet od cvjetova, a i boja je lijepa. Jagoda mislim da ih ima po Braču u svim bojama, hvala ti na ponudi, ali mislim da bi teško išlo reznicama, jer sam ja presadila neke iz prirode s korjenjem i jedva su živi. Jako je lijep cvijet, ali kratko traje, a poslije je čak malo neugledan grmić. Duda Baka vidiš kako me lijepo šetaju, ali neka uvijek se nešto novo vidi i nauči Forzicija ja mislim da je i tvoj vrt poseban po mnogočemu, a uvijek se više divimo onome što nema kod nas. Rose i Mira drage moje Dalmatinke, nama su ruže u srcu i ništa bez njih. Anči i Kockavica hvala vam na posjeti. Mimar imam ti ja tu i wellness i zatvoreni bazen i fizioterapeute, samo trebaš doći... , a koko je Frida spomenula ovu reklamu nemoj da ostane samo na fntazijama... Ivna ovaj asterikus možeš staviti i u neki pitar iz kojega će padati, ja sam ga vidjela u visokoj žardinjeri ipadao je skoro 30 cm, a u sredini je bila neka stablašica, baš lijepa kombinacija. Bušin je biljka koja podnosi zimu, ali je ipak više za ova naša podneblja. Danas sam se primila posla, onog kućnog, uh , ipak sam uspjela slikati malo jer je sada sve rascvjetano i uvijek se nađe nešto novo... Kalistemon Amarilisi Prvi cvjetovi lonciere, koja raste na zidu pored jasmina, a oboje mirišuuu... I malo rasvjetanog kamenjara |
|
život je more
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mnogi se bave extremnim sportovima da bi doživili užitak adrenalina ,a ja kažem da samo treba ući u tvoj vrt i eto užitkaImam amarilise u vrtu i vidim da svima su lipše u posudama pa ih mislim i ja prenijeti,a ideja sa pomočnom "veš mašinom" mi je Mislim da ču ti je ukrasti
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam tvoje rascvjetano cvijeće i pitam se što je mojim ljubimcima. Puni su pupova i nikako da se otvore. Dok se oni misle hoće - neće, eto mene do tvog vrta.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se javim da sam šetala tvojim prekrasnim vrtom i razgledala divno cvijeće
Ne brini nisam ništa cap-carap u džep i sad bježim na spavanjac |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u tvoj prekrasni vrt..stvarno su nam falile tvoje slike..vrt je stvarno predivan, ruže, calistemon..stvarno je sve očaravajuće..
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam zaljubljena u tvoj kamenjar
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ljepote!
A onaj kalistemon - ko svjetionik na moru. |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz ove duge šetnje tvojim vrtom zbilja je teško bilo što izdvojiti, kad god sam pomislila da ne može biti ljepše, ti me opet iznenadiš!
Prelijepi, raskošni mediteranski vrt (malo i bolna točka za mene - dalmatinku s didom bračaninom!) A ruže..ruže su mrak! Posebno taj tvoj Don Juan, uf da mi je bar njegova reznica |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetnja tvoim Otokom je predivna, ali šetnja tvojim vrtom je nešto sasvim posebno. Šarenilo boja, oblika, veličina, pa tu raste cvijeća za potpuno prekriti puno naših vrtova zajedno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Lantana nadam se da ti je seminar dobro došao kao mali odmor vjevericu nisam našla, ali sam zato kao i uvijek guštala i uživala u ljepoti tvog dvorišta i vrta ovo je raj za oči
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 187188189190191 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |