Decoupage Šabica :))) |
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je stol baš potaman i nemoj ga više preuređivati, jako, ali baš jako mi se sviđa
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad dalje...
prijeteljica ima kčeri blizanke i naručila je dvije kutijice da im se nađe za ukrase za kosu da im ne budu po svuda već na jedno mjestu. kutijice su zamišljene kao slične, ali na i iste. jedna voli ljubičastu boju, a za drugu je bilo sve jedno, nija tako izbirljiva. i tako ja nađoh komadić salvete s medekom u nekim tim plavo-rozo-ljubičastim nijansama, ali mi se pogužvala kad sam je ljepila nemam pojima zašto, ali nije bilo popravka jer se krenula trgati kad sam pokušavala nešto, a nije bilo druge salvete za popravak tako da sam onda i drugu kad se pogužvao medo ostavila da budu na istu "foru",malo sam na kraju popeglala i to je to. E da i dodala šljokice oko medeka, na ljubičastoj se ne vidi baš, pod svjetlom se više vidi jer su prozirne, ali se lijepo sjaje. i za kraj zaljepila mašnice medekima jer su to ipak curice pa da se zna. nakon priče slikice... zajedno i onda iz više kuteva, za sve koje zanima. hehehehehe |
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala mumice, stol će sigurno neko vrijeme biti ovakav tako da se ne brineš.
iz nekoga razloga mi nije prebacilo okrenutu sliku nego neokrenutu i ponovo sam kopirala i opet isto... ne znam zašto me zeza, ispričavam se svima tko će kriviti vrat. |
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutije su ko med,mogu misliti kako ce se djevojcice obradovati,krasno Sabice
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale za onaj stol koji si tako veselim i ugodnim napravila-ma baš gušt sjest za onakav stol...ufff, kad pogledam prvotnu verziju...bljak,bljak!!!!
Sad je super! A ove dvije kutije....ma je da nisu jestive, al jednostavno moram upotrijebit riječ: PRESLATKE!!! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutije su predivne i jako slatke, naročito mi se sviđa što si im stavila mašnice, curice će ih obožavati
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutije su remek djelo, jako lijepe i vesele baš za curice
|
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarita banana, maredelmare, valliSa, mumica
hvala na komentarima. što se tiće kutijica vidim da su svima preslatke, a to je i bio cilj. i baš mi se čini da su ih mašnice još zašećerile, stalno sam mislila što da još dodam, a da ne bude pre i tako su mi baš te mašnice nekako sve dovele u red. a curice su ih uzele, kaže njihova mama, i nosile sa sobom po kući cijelo veće. hehehehehe |
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stol je odličan, kutije preslatke...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno slatke dječije kutijice,ničeg previše...
|
|
nirvana
Već proklijao Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutije za djevojčice su predivne !
|
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mnataša1, maslina55, nirvana
hvala vam na posjeti i komentaru! |
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su fantastični al medeki su me osvojili! vidiš,ja se nebi sjetila stavit medića na škrinjicu,još dole sve okružit cvjećem,zatim mašnica.... fantastično!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šabice,gdje si nabavila ovog slatkog medeka sto na na odjeći ima malu guskicu/patkicu? predivan je!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o ja debelo kasnim....a vidim i da tebe nema pa ću se prišuljati i pogledati ove slatke kutijice.....baš su slatke,prave djeičje
|
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na žalost malo sam vas zanemarila, ali evo me opet. primavera upravo sjedim za tim obnovljenim stolom i iako je zatrpan knjigama baš mi je drago da sam ga sredila. rose oprosti što ti tek sad odgovaram, ali eto tako je ispalo da nikako doći na forum. medeka sam dobila od prijateljičine mame i to tek pola salvete jer je ona imala samo jednu pa je i sebi ostavila pola. Ne znam uopće gdje ga je nabavila, vjerojatno ili neka stara salveta ili dobila od nekoga. mare-nostrum drago mi je da si se prišuljala i da ti se sviđaju kutijice i meni su drage, a drage si i curice koje su ih dobile. hehehe |
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-kutijice su preslatke,ali stol mi je privlačniji....
|
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam komentirao ali dodam opet, ...volim tvoj stol!
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svatko voli nešto drugo draga KIKA, drago mi je da imaš svog favorita
heheheheh a vidim da se stol sviđa i još nekima. hvala UltraDwlux, baš sjedim za tim stolom. |
|
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |