Aehmeja |
Odgovori | Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
Svarog
Novo sjeme Pridružen: 11 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo stvarno dobro izgleda moze pun naziv biljke?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aechmea dichlamydea trinitensis se zove
ima tu"nekoliko" sličica aechmea.
Nego,di su ti tu kupila,ja je nikada nisam vidjela po rasadnicima.Da je prekrasna,mislim da ne trebam spominjati.
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje boje...
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar, nmemam riječi za tu krasotu, nisam ju vidila niti u knjigama
a kamoli negdi drugo |
|
|
|
mrvica
Već proklijao Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja neobična biljčica mimar! Tooo jos ne vidjeh!
|
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila je na poklon (kupljena u nekoj beogradskoj cvecari),rekli su mi da se zove Blue rain. I ja sam bila zadivljena,prvi put sam videla takvu.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar ovo je predivno!!! i ja bi takvu
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe,a tko nebi,Zvjezdana.Ne znam dal bi se dočekali nekog ko je nebi.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi danas sam videla desetak istih (ne bas, moja je lepsa) u Garden centru na Vidikovcu u Beogradu,bile su po 23 e. Bilo je svacega,stavicu neke slicice ovih dana (orKideje) a i ponovila sam se malo...
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je li sad vrime za odvojit izdanak?
pomalo sam nestrpljiva.... |
|
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Premda neki kažu da se izdanak odvaja kad se cvijet počne sušiti ovo je dovoljno velika bebica za smostalan život, samo ti nju Arwen odvoji slobodno.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slazem se sa TeaK obzirom da njoj cvjet dugo traje
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Nickless
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nedavno sam presadio tri mladice sa ehmeje kao na gornjoj slici (blue tango), ali počeli su se nekako uvijati listovi (i tamnjeti), čini mi se da im nešto ne paše, a ne znam što. Neka ideja?
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nickless provjeri vlažnost zemlje, možda si previše polijevao. Aehmeja ne voli puno vlage.
|
|
Nickless
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja još dodatno zalio misleći suprotno
Valjda će se oporaviti i preživjeti.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikless ako je previše zalivena ostavi da se zemlja posuši. Ne voli suhi zrak. Aehmeja ima jako malo korijenje koje joj uglavnom služi da održi stabilnost biljke.
Nadam se da će ti ovo pomoći
|
|
Nickless
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se nadam jer tako ću i učiniti. Hvala.
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jos jedne zanimljive ehmeje. Imam izgleda srecu da moj poklonodavac obozava ovu biljku a da nema hrabrosti da je zadrzi za sebe !
|
|
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar,sta ti se je desilo na kraju s Blue Rain...vec par dana je posmatram..neznam da li je kupiti pa bih voljela cuti tvoje iskustvo! ..Hvala ti!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dzomba, ziva je ali posle onog cveta stoji samo lisce (bojim se da ne prodjem sa njom kao sa prethodnih nekoliko, po sistemu cvet sada pa nikada). No, mozda ce kod tebe biti drugacije, a fascinantna je zaista.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |