Phlox |
Odgovori | Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorna - ti si to sasvim lijepo i mudro sročila!!
Nuna - ovakav sam jastučac i ja kupila, a sad mi reci da li možda znaš kada ga i kako razmnožavamo reznicama?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida ja ga razmnožavam uvijek osim kada je vrijeme cvijetanja.A što se tiče razmnožavanja vrlo je jednostavno.Samo odvojiš jedan dio biljke sa ili bez korijenčića.Ne smeta ako nema korijen pošto se sam lako zakorijeni.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok znalci..pomagajte ..koji ja to imam..jednogodišnji ili višegodišnji? ..kaj se tiče zaljevanja..neidem spavat prije nego dam svima piti pogotovo kad udre sunce
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puzavi plamenac, (Phlox subulata) zahvalna biljka za kamenjar, kad se jednom zakorijeni ne treba je zalijevati. Trajnica (višegodišnji).
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Baka Bea kao i uvijek pomagate
|
|
gentian(a)
Upravo klijam Pridružen: 19 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 119 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se da je biljka zahvalna ali ne i za zaljevanje jer ako je sušno razdoblje duže a ne zaljevate ga i on nažalost odlazi ( ipak nije kaktus)! Najbolji rezultati su ako ga redovno zaljevate i prihranjujete! Imao sam ga osam godina u kamenjaru i kad se nije vodila briga o njemu redovito sam imao intervencije za spašavanje ! Ali da stvarno svašta podnosi, to je! Phlox rules |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj Phlox je procvao ponovno ..u laganom je hladu pa kad dođe ljeto i žega nije na direktnom suncu jer se onda lažna lozica razraste a zaljevam ga kao i ostalo bilje
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da se i ja uključim,ovo su moji FLOKSI
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su lijepi, kao "na špagu" ravni!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
strašni su
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,i jako su zahvalni-cvatu najmanje 2 mj. a miriši cijelo dvorište
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u klub obožavatelja phloxića. Evo mojih proljetnih:
I ljetni,visoki: |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su . Dli su oni na 4 i 5 fotografiji svijetlo plavi ?
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi je onako bjelkasto plavkast, drugi je više plav.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su, nisam znala da i oni postoje u plavoj boji, luda sam za plavim cvijećem.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nesto drugacijeg oblika, seme doneto iz Brazila, cvetali su do kasno u jesen, nadam se da ce se prilagoditi i preziveti -15C pa me ponovo obradovati sledece godine
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je fantastično, tko bi rekao da je to plox, moj je sigurno neki jadnik prema tvojima - zaista su posebni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikada nisam vidjela ovakav phlox...Mimar divan je....
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako sledece godine bude semenki ti si prva na spisku , ove sam ih propustila
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa, neobican je ali su i ovi domaci lepi i slozila bih se sa Baka Beom, nimalo zahtevni ni u cemu.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |