LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 8687888990 111> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će i gubitaka, ali pno toga ipak opstaje i ostaje u vrtu i izvan vrta.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, koliko sam ja kod tebe bila u zaostatku!! Dobro da sam došla u posjetu jer sam uživala u svemu što si nam pokazala, draga Lora!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
BLANKA C.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je jako lijep. Što bi dala da ja imam bar komadić vrta. Živim u nadi,možda jednog dana.
Predivno ti je ....
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kod tebe je vrlo živo u vrtu, kao da nije sredina zime. Pravo buđenje
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekam slike iz Bau ali vidim da ih još nema pa sam pogledala ostalo...Drago mi je da ti azaleje imaju pupove, mogla si ih komotno pustiti vani, jer nije kod tebe hladnije nego kod mene...Super su agići zelenih listova. Sinoć sam čitala kako Baka Bea objašnjava da ima dvije vrste agića jedni gube lišće drugi ne.Naši su očito ovi što ne gube lišće, jer i moji su isto zeleni ali promočeni..Asparagus ti je isto lijep zelen ....Moj je vani i sve je u redu s njim..Sve ostalo je super, orhideja je.
|
|
sutra je novi dan
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što ste tako često tu, pa i onda kad baš nema nešto posebno za pokazati
Kako sam danas konačno išla u Bau-hau, moram podnijeti izviještaj Ovo je moj ulov Gymnocalicium, kojega kad ga stavim van vežem lancem za svoju ruku.Valjda onda neće nestati Kako moje Sant Pulie, trenutno "štrajkaju", morala sam im pokazati što znači biti pun cvijetova i pupova Aphelandra /lanjski poklon od Jagode otišao a ja tvrdoglava i na kraku Alocasia Sutra slijedi sadnja Jaglaca...... Ovo baš ne spada u moj vrt, ali nekoliko slika iz Bau-hau Na početku, odmah do ulaza, polica, sve na njoj po 69 kn U dijelu vanjskog bilja, prekrasni veliki jaglaci po 4,50 kn. I svega pomalo Slikala bi bila još ponešto i kućno bilje, ali kako sam rekla, MM me doslovno vukao za rukav u strahu da će morati ići još po jedna kolica i da će "bankrotirati". Naime on je veoma ozbiljno shvatio kad sam ja rekla da više ne kupujem cvijeće |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da Hymnocalicijum, kojega vežem lancem, nije htio ni na sliku
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najnajljepši je
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, Lora, sreća da u Bau... nemaju veća kolica .
Znači, ove ćemo godine opet gledati "Rajski vrt".
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno si bila u Bau...,i sad te zamišljam kako sadiš jaglace,ja o tome mogu samo sanjati,prije,3,4 mjeseca nema šanse da nešto posadim a da se ne smrzne
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepih li jaglaca, baš će razveseliti vrt svojim lijepim bojama
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulov ti je fantastican ...ih sto bi voljela da sam s tobom bila u nabavci
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Lora, jaglaci su zbilja preslatki, dakle opet si opustošila bau..., no vidim da je ipak nešto ostalo
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
F a n t a s t i č a n!
A što ti ga inače ukradu? Pa nije čudo.
A pred tvojim ulovom sam se izvrnula! Nadam se da nije i TM kad si plaćala na kasi!
Jaglaci su slično kao lani, koliko se sjećam!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Lora, baš dobro da sam svratila kod tebe jer sutra ujutro idem i ja u Bau.... vidim da ima i ruža stablašica -tu će zapeti MM, ove je godine odlučio posaditi još ruža stablašica a ja penjačice i floribunde.... da li si možda zapazila cijene??? Jaglaci su WooW, jupi stiže proljeće , kod mene još ne ali barem ću past oči u tvom vrtu!! Joj ovaj zadnji "crvenoglavac" je famozan
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje svima velika
Počinju lijepši dani /valjda neće opet zima/a ja puna novih ideja. Moram malo osviježiti, prčkati, tumbati, inače to ne bi bila ja..... Hoya, ima, ima većih kolica, a u najgorem slučaju uzmeš dvoja. No da sam to učinila B.bi se "batio" (čitaj srušio/ već pred samim ulazom Bakaovo je treći Gymnocalicium. Stalno "isparava" Triša ostalo je još puuuunooo toga i za tebe Korijenko a tko bi pored B. stigao još i cijene vidjeti. Već je dovoljno bilo vidjeti mu oči kad se je košarica napunila. I evo kod mene prvih vjesnika nadolazećeg proljeća/nadajmo se / Poćinju cvasti Bergenije Samo mi je dihondra jako crna, gnjila, bojim se da se neće oporaviti |
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da ću sutra i ja morat svratit u Bau... Ali Korjenko ide ujutro, sve će mi pokupovati ispred nosa..
Lora, s ovim tvojim slikama imam osjećaj da je proljeće već tu.... |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeee, Lora, sad ću i ja morati do Bau... a rekla sam da ću malo štedjeti Kod mene je problem u tome što uvijek uzmem više od planiranog, manja cijena svidi mi se a i nešto mi samo upadne u kolica... Zar ti jaglaci ne mogu ostati vani za iduću godinu, ja mislim da mogu....
Korijenko, mislim da su ti stablašice oko 70-80 kn, zaboravila sam točno od jeseni.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da smo svi na startnoj crti prema Bau-hau
Cvjećke su ti prekokrasne, koji će to vrtić biti na proljeće Korjenčice stablašice su bile oko 80-tak kn, a penjačice i ove druge oko 12- kn. Tako je na početku zime bilo. Ruže i većinu sadnica koje prodaju su od Milića. Kupovala sam njihove sadnice i čak kod mene su se njihove ruže pokazale dobre. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme koliko cvijeća u kolicima (pola trgovine) .
Kasnije sam vidjela da si ostavila i za druge .
Koja je cijena onih cikasica?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Odgovori | Stranica <1 8687888990 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |