Međugorje |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:14 |
jučer sam po tko zna koji put bila u Međugorju, i evo par slika koje sam vam obećala! pogled s parkirališta:
Vanjski oltar;ovdje se održavaju mise za vrijeme ljetnog računanja vremena. tada je vrhunac sezone, sve je prepuno hodočasnika,a crkvu je gotovo nemoguće ući.
jedno od otajstava svijetla koji se nalaze duž šetnice do velikog križa:
križ:kip podignut 1998.
iz desnog koljena križa ima nekoliko godina kapi voda.. unatoč brojnim ispitivanjima još nam službene potvde o čudu.. brojni hodočasnici te kapljice kupe na maramice i nose sa sobom kao moći..
oaza mira;desno od crkve podignut križ u čijem se podnožju nalaze zavijetne svijeće.
priroda je ovdje prekrasno uređena,nadam se da dio tog možete uočiti na slikama!
pročelje crkve SV:Filipa i Jakova
prostrano dvorište:
zavjetni kip ispred crkve:
Unutašnjost crkve:
kip kraljice mira u crkvi:
ovo je samo kap u moru ljepote i mira koje ovo mjeto nudi! nadam se da sam vam ga barem malo dočarala!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da cu ovog ljeta sve te ljepote uzivo vidjeti
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad još nisam bila u Međugorju, ali zahvaljujući ovom forumu i dragim članovima toliko toga naučim i vidim, bar na slikama.. Hvala, Vilmač!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilmice bravo
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....prelijepo!!!!!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa: od srca želim da ti se želje ostvare i da posjetiš Međugorje! To je zaista posebno mjesto i tko god jednom dođe,opet se vrati! Mari, ne znam može li se primjetiti na slici,al na mjestu gdje voda ide iz koljena toliko se izlizao kip,ja sam bila tu u prvim danima i sad kad sam ga gledala...mislim koliko li ga je ljudi dotaklo....
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilmač baš si me obradovala slikama Međugorja. Istina da kada jednom dođeš da se opet vraćaš. Ja sam prvi puta bila 1997 godine, i to je bio nezaboravan osjećaj. Bila sam i druge godine a onda sam se udala za svoga muža, čiji roditelji su iz Međugorja i Šurmanaca. Tako da smo svake godine dolje ( prošle nismo bili). Prolazila si pored njihove kuće kada si išla u crkvu...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila sam zadnji put 1998. nakon jedne operacije trbuha, tada još nije bilo tog raspela, valjda je postavljen poslije, oduševljena sam što si nam ovo prikazala, ima tu puno toga što se dogodi u tišini, a puno bogatstava koje svatko ponese sa sobom doma, nešto se od tih milosti ostvari a da toga nismo ni svjesni
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće, znači ti si hercegovačka nevjesta!???? e pa drago mi je da sam i tebe obradovala slikama! mari, slažem se, ovo mjesto je zbilja posebno!! svi koji su tu bili barem jedamput znaju o čemu govorim! |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilmač, nas ti prijatelji zovu BH koalicija, ja sam rođena u Bosni, a muž je u Zagrebu, ali su mu svi dolje...mislim u Hercegovini.
Jesam, jesam ja sam ta snaha.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, nadam se skorom odlasku u Međugorje
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u subotu je bio prekrasan da pa sam ga iskoristila za posjet Međugorju.... dolje kao i obično rijeka hodočasnika.... al ovaj put puuuuuuuuno više nego dosadašnjih godina u ovo doba... ipak je ove godine trideseta obljetnica Gosinih ukazanja.
donosim vam nekoliko slika dvorišta i crkve:
pogled prema parkingu; najviše brdo na slici je Križevac
pogled iz obližnjeg restorana
kip u crkvi uobičajeno urešen cvijećem.. sada prevladavaju bijele orhideje i bijele hortenzije
boja plašta iza kipa je ljubičasta jer smo u korizmenom vremenu... ta boja inače simbolizira nadu i isčekivanje... za godišnjicu ukazanja bude zlatna.... za vrijeme papinih pohoda Hrvatskoj i BiH bila je kombinacije žute i bijele jer je to boja papinske zastave..
evo nadam se da sam vam barem u nekoliko slika mogla dočarati ljepotu ovoga mjesta... za sve one koji su bili tu znaju o čemu govorim..a za one koji nisu bili tu,a žele želim da im se želje što prije ispune.
mir vam i dobro!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sigurna sam da ovi ljudi ovdje ne nose parole "nema nam pomoći"
vidi si da ima nade i da nije sve propalo |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VILMAČ, divno si nam to pokazala!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti što si mi omogučila da sa tobom budem na tako svetom mjestu.Pozdrav sa otoka Krka. Još jednom ti hvala,Vilmač.
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dragi moji forumaši, danas je 30ta obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju!
posjetite stranicu: svetište kraljice mira međugorje, gdje možete pronaći nove fotke i novosti iz Međugorja!
ja večeras idem na središnje misno slavlje u 19h koje predvodi Zvjezdan Linić.
Sve vas i vaše potrebe preporučiti ću Kraljici Mira
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilmač, hvala ti
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilmač, hvala ti kaj si nas se sjetila!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |