maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori | Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ne zaboravim samo stavljam sta trazim:
božur lisicji rep ili kako se vec zove... imam i sjemenja dosta za zamjenu al lista je podugacka pa moram sve popisati i staviti stanje sjemenja ..to cu kasnije .. |
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ja sjemenke muškatne kadulje pošaljem
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
tanjica
Već proklijao Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti imam tamno rozi božur i sjemenje lisičjeg repa pa ak oćeš pošalji adresu ..imala je jesam al sam izgleda obrisala sa starim porukama
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure
,pratit cu i vase oglase pa da vratim usluge I da ne ispadne da samo žicam evo šta ja za sada ima za ponuditi od sjemenja. Ponuda-poklanjam 26.1. -ukrasni slak -turski karanfil roza boja -vrtni hibiskus-boja nepoznata -poriluk por carentan -carsko oko -gazanije-smeđe-naran. -bijela datura -suncokret visoki (al ne do neba vec klasicni) -novozelandski šinat -ukrasni šipak - neven -kadifice žute niske -kadifice šarene niske sadnice jošneznam kako će biti al to cu dopuniti sigurna sam -vinca-puzavac šareni -vinca zeleni |
|
martina1306
Već proklijao Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeli moze meni sjeme carskog oka,gazenije i nevena?
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moze naravno..javi mi se na pp zbog adresice
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali je korjenčić od božura ali ću ga podjeliti sa tobom. Onaj lisičji rep se sam rasijava, na njega misliš? Šaljem od idućeg tjedna i drugima sam dužna, popis za sve stoji i želim ispuniti obećanje.
Adresu vidim da nemam pa te ponovo molim pp
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dogovorila detanje na pp kako se i prilici i cure s kojima sam se dogovorila iduci tjedan saljem paketice
želim samo nadodati da ce biti jos i sjemenkica i sadnica al posto je jos dosta hladno stanje je upitno i ne zelim nesto obecati pa da poslije nemam... pusa svima |
|
tanjica
Već proklijao Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e jel može meni uz ono što si već napisala ovaj vrtni hibiskus?
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno... slobodno jos pogledaj...prije nego saljem javim ti..
dodajem samo da adenium ne trazim vise,kupila sam si sjeme... umjesto njega primam ako ce tko imat viska grancice clematisa.. |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo nesto sutra saljem od paketica malo sam u guzvari pa nisam stigla danas...
zelim samo nadodati ako zeli tko agavicu malu ,imam par komada to su ovakve jednobojne |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam poslala samo 2 paketica sjemenki a ostalo sve saljem u ponedjeljak da ne uvene...
Fany54 i gospinatrava vi ste prve |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra ujutro krecu drugi paketici
Mira K, zmaj, martina1306, LOVRO ,tanjica cekajte samo mi javite kakvo je stiglo |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Paketici su poslani i molim da mi javite u kakvom stanju su stigli jer sam se upravo posvadala sa novom postaricom zbog uzasno velike postarine jer nezna svoj posao i ocekujem da paketi zbog toga dodu savrseni
|
|
Pecika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
interesira me jel ima jos sjemena od kadifica? bilo kojih ...i kako agava uspijeva u okolici zg? a za grancice clematisa ...kakve trazis kako moraju bit rezane nova sma :-)
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga, nisi se trebala izlagati trošku. Ali ćemo ti to nadoknaditi, barem ja. Govorim u svoje ime.
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma kakav trosak... samo je teta malo ..
a ja volim poklanjati i nemamikakvog posebnog oduzivanja. drago mi je da se svima svida poslano |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, moje je stiglo i vidim da ima više toga nego sam te pitala, čak neznam ni što je što. Poslikat ću. A da ti kažem da je poštarina bila bezobrazno skupa ( valjda i onaj dodatak naljepnice) pa to nije u redu da ti snosoš. Mogu misliti kolko si potrošila kada si ovoliko poslala. Ja sam svašta stavila tebi za poslati i to ide idući tjedan, valjda će i onaj božur krenuti u Njivicama da ga podjelim sa tobom. Klematis je krenuo i imam ga za tebe i još štošta sam spremila čitajući postove..
Treba li još nešto.... daj osvježi popis potraživanja. Dok dočekaš moj paket, da ga nadopunim
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga sto si javila.. Ma vec sam ti objasnila z paket zaboravljeno je to vec. I nikad mi nije zao novaca za cvijece ni kad kupujem niti saljem.. Teta je malo zlocesta bila al nema veze...
Hvala ti unaprijed za sve biljkice koje mi spremas dovoljno je i samo jedno od svega i ja cu biti sretna ono sta neznas sta je sta samo pitaj (mada sam i ja vec zaboravila sta sam ti sve ubacila ) |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
taman kad sam izgubila svaku nadu da će sjemenke od naše drage maslaćak stići na moju adresu poštar je poszvonio
Uploaded with ImageShack.us sjemenke stigle jeste da su putovale 15 dana ali važno je da su stigle hvala ti maslaćak na trudu i darežljivosti. |
|
Odgovori | Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |