radovi malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | ||
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasni su ti ovi heklani radovi , pedatni , uredni , rađeni s tankim koncem baš kakve ja volim.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bravo super radove, obozavam heklanje i vez
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
zlatne ruke imaš
|
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
za zlatne ruke
|
||
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bijeli rad ,vez na platnuSve pohvale
|
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uopšte neznam kako sam našla ove stranice, ali.....Mali kaktus......svaki dan me sve više i više iznenađuješ!!!!! Prekrasno! A ja to tako kasno saznam!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Cure prije mene sve su rekle. |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga moja, evo i mene si oduševila!!!
Ovo što si radila je zaista prekrasno. I moja mama je jako lijepo heklala, ali to ne radi godinama jer je bole ruke.
Kada sve ovo vidim dobijem ponovno želju nešto novoga izheklati...
Još jednom, prekrasno!!!
|
||
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
....naisla na tvoju temu veceras....
...cestitke za prelijepe radove....
...imas super ruku za kukicanje...toledo prekrasan....
...kuhinjske pjesmice su i mene vratile u djetinjstvo...moja none ih je imala na zidu...
|
||
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mali kaktus je preskromno ime za velemajstorske radove, ja ponovo pohvaljujem ne umanjujući ostale, vezene radove , jer su savršeno izrađeni, lijepi starinski motivi,a htjela bi prokomentirati bjeli ,rupičasti vez,kod nas "u Podravini " se takva tehnika nazivala šlinganje, a toledo je kad se ,preko nanesenog motiva izrežu, izvade konci osnove ,tako se vezenjem dobivaju kvadratići(rupice)koji ćine uzorak.Baš sam to komplicirano objasnila, a neznam bolje .
|
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Neke nove slikice već čekamo željno..
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mali kaktus, morati ćeš me naučiti ovako lijepo heklati... bravo lijepo to radiš !
|
||
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pinus hvala,ja te naučim ako dođeš k meni na kavicu.
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus ne da imaš zlatne ruke, nego treba izmisliti novu riječ za tvoju umješnost i umjetnost
radovi su ti prekrasni i stvarno su me oduševili... ne znam kako ih prije nisam vidjela, doduše nisam baš često na podforumu o hobijima a da ne spominjem da su me vratili u djetinjstvo i sjetili na moju predragu babu koja je stvarala jako slične divote učila je nešto i nas, ali znaš kakva su djeca - ne mare previše za ručne radove, draža im je igra i trčanje a sad mi je baš krivo a imala je i identičnu kuharicu (... manje zbori...) |
||
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zlatne ruke, svaka čast! |
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pa ti si draga moja bila vrijedna, peglala si! prekrasni su mi i uskršnji i cvijetni motivi.
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |