Bi-Biljana i salvete |
Odgovori | Stranica <1 26272829> |
Korisnik | |
aleksandra m
Nedavno posijan Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veeeeoma produktivan vikend, sve e divotica, a vesalica je savrsena...samo ja u Srbiji na te paste jos moram cekati...dug je put.
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam sad pročitala upute za vješalicu. Svaka čast.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično bibi kaj bi bilo da je vikend duži bio?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedva sam si našla galeriju. tko mi je kriv kad sam kampanjac :)....ali nešto sam ipak napravila.....kutiju za podmetače i brdo podmetača....
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila si vrijedna Biljo, svaka čast, podmetači su odlični!
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je okrugla kutija s mačuhicama.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo me nije bilo a i ti si bila van igre te sam sad pregledala ove zadnje stranice-oduševila si me!predobri radovi,savršeni!!!!
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super je kutija. Izvrsno si to napravila s lila nijansama, bitumenom (ako se ne varam) i pastom za raspucavanje. I mene si zarazila s lilastim bojama.
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Bibi, ti opet liličasta - kako si samo napravila tu kutiju - neznam se niti izraziti za ovaj lila rub kutije - opiši malo - barem ti nisi škrta na dijeljenju znanja . E da i nabavi jednu kockastu kutiju - za nove podmetače!
|
|
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bi kutija i podmetači su prekrasni, veseli
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjajna ideja s kutijicom za podmetače!!!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem maslinu!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Bi-Biljana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje, puuunooo vam hvala i na posjeti i na lijepim komentarima
Mima - nije bitumen, koristila sam "Inka Gold", pasta kupljena u Megacoloru, ima ih u raznim nijansam, koštaju ali su izdašne i odgovorno tvrdim da je to dobra investicija. ovdje sam koristila ljubičastu (najviše) i zlatnu (jako malo).
Okić - nema frke, ponavljam gradivo. na poklopcu je korištena dvokomponentna pasta za raspucavanje. prvo je cijeli poklopac premazan prajmerom, a kada se osušio nanjela sam drugu komponentu (pastu) koja se tijekom sušenja raspucava. razlika je u sredstvu kojim se nanosi pasta - na gornjoj plohi poklopca nanešena je kistom (nanos je tanji, pukotine su sitnije) a na rubu poklopca nanešena je špatulom (nanos je deblji, pukotine su manje ali dublje/grublje). a za kockastu kutiju ne brinem, ako ne nađem pravu veličinu - napraviti ću ju (mislim na veličinu....).
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ta pasta mi je super otkriće.Ovaj plavi buketić ružica je salveta ili rižin ili...?Preslatko je.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Podmetači su mi super ali kutija je mrak! Ova pasta za raspucavanje mi je novost (još učim....) i jako mi se dopada.Je li teško raditi s njom? Pitam to zato jer sam još uvijek nova u ovom .....
|
|
Bi-Biljana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke hvala vam i . Kiki - to je rižin papir iz NBhobija. Jani - nije teško, radi se kao i obični krakle.
a sada nešto malo slikica, nisam se baš pretrgla....
a kada prođu praznici, služi kao
|
|
|
|
Bi-Biljana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i jedna kutija...knjiga....
|
|
|
|
Bi-Biljana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a napravila sam i jedan valjak
|
|
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj valjak me je ostavio paf, od čega je?
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mumi ona ti je jedna mala vještica koja jaši na metli.Samo dodje k meni vidi ovo vidi ono, a,ja moram pauzirati, shrvala me neka upala bubrega, pa spavam cijele dane, da neko dodje može i mene odnesti izstana.
radovi su ti perfa. |
|
Odgovori | Stranica <1 26272829> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |