Mak - Papaver |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:56 |
Trazila sam temu o makovima i nisam je nasla,i malo mi nemoguce da nije vec otvorena,a mislim da mak zasluzuje svoju temu.
Vise se i ne secam kako je mak nasao mesto u mom vrtu,davno sam dobila seme,davno sam prestala da ga sejem,sve umesto mene radi ,jedino sakupim za drage forumase E sad nastaje davljenje sa slikama... |
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam malo googlala,svasta interesantno pronasla o maku,al necu vas daviti...
Mana mu je sto ne voli da se presadjuje i sto ga napadaju sitne crne bubice. |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos ova slika i necu vise
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioia makovi su ti predivni!!Tačno je da ne vole presađivanje pa ih zbog toga svake godine izgubim!Kada ih sijem u čaišice samo pola opstane,kada se prebace u baštu...
I ja sam bila uvjerena da tema o makovima,već postoji.Ali, ne mogu je naći.. |
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da nema naslova teme, mislila bi da su to cvijetovi božura. prekrasni su.
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Papaver somniferum danish flag
Papaver orientale Papaver alpium Papaver californicum naravno slike su sa neta... |
|
oceana
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa, divni su! Oblici, boje... Nisam znala da ima toliko vrsta makova. Krasno!
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mojih prošlogodišnji
i ovaj Papaver somniferum danish flag(njegov uzgoj je zabranjen,jer je opijat)Moj nije imao ni jednu jedinu sjemenku i ove godine ga nemam.. |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio predivni su ti makovi
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni su vam makovi, a dali se sami zasijavaju ili se mora kupiti sjeme
|
|
limun
Nedavno posijan Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Makovi su prekrasni .Kad se siju sad ili na proljeće?
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi,tek vidim tvoje pitanje.Ovi makovi su jednogodišnje biljke,većinom se siju svakog proljeća iznova i iznova..
Limun u proljeće se siju makovi.. |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeee, nisam znala da ima tako krasnih makova, oni rozi su kao božuri!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio, prekrasne sličice makova si nam darovala!! A sada na početku sezone te lijepo molim, nemoj zaboraviti skupiti koju sjemenku!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znala da postoje ovako lijepi cvjetovi, zapravo čula sam ali nisam nikad vidjela slike a niti u prirodi. Gdje se kupe takve sjemenke? Nisam još nikad vidjela u trgovini!
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam od Horti, ovakav čupavih listova, reče da je crveni, njezin jedini, pa da ga čuvam i prvu mladicu pošaljem natrag majčici, ali listovi su mu počeli žutjeti!!! Šta da mu radim, kako da ga spasim?? Neću si oprostiti ako ode!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su plavi makovi tek sad počeli nicati, što mislite hoće li stići razviti plodove do jeseni, pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašto ti trebaju Antune? Ako hoćeš napravit dobru makovnjaču pitaj baku ili neku susjedu, sigurno će znati...
I to nije plavi mak, da opet ne dođe do zabune kao već ranije, kad smo pisali o maku, a netko je ubacio Meconopsis pod tim nazivom. |
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma mene zanimaju koje veličine će razviti plodove, zato što mi je baka pričala da je ona prije u Makedoniji uzgajala plave makove i da su plodovi bili veći od šake, ali su ih onda zabranili zbog opijuma, sad sam ih našao u prodaji na aukcijama i kupio sjeme...pozdrav....
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zato te pitam, Antiša...
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |