Dinin dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad je gotovo sutra slijedi nastavak
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Sponzorirani linkovi | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu li nešto pitati - gdje ti živiš kad se sve to razraste, rascvjeta, raširi
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica ZG
zivim u kuci koja ima dosta balkona a imam i vikendicu dgje imam jako puno ne iskoristenog prostora stavljala sam slikice tog prostora pa su mi vec neke clanice ovog foruma poslale punoooooooooooo sjemena kako bih to mogla popuniti |
|
koga ,kome i šta... |
|
Pauchak
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Dino ti treba da otvoriš neki rasadnik, kada ti ide sve ovako od ruke! Svaka čast!
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pauchak imam ja i jako puno prijatelja kojima se uvijek nesto svidi i ja to obicno podjelim
a u rasadniku bi propala |
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina baš je cakano. Vidjela sam tvoju sliku u predstavljanju, stvarno je fenomenalna cvjetna kruna oko tvoje glave...
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Franjica ZG
Nadam se da ce i ove godine biti onako kao do sada |
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koga ,kome i šta... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina biljčice bujaju, valjda su u zatvorenom - ili kod vas ne pada kiša i snijeg.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u zatvorenom su na toplom i svjetlom mjestu
a pada snijeg ko da je decembar |
|
koga ,kome i šta... |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš mnogo toga, biti će čarobno kad sve to procvate....
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da cu uspjeti da ih sve sacuvam dok malo otopli
ovdje je uzasno vrijeme |
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam posijala ostatak sjemena kojeg sam imala
-ukrasni duhan, -ricinus, -prkos, -ukrasne tikvice, -ukrasnu kadulju pa cemo vidjeti sta ce nici i sta ce opstati |
|
koga ,kome i šta... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno uspjeha i "mirno more" |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |