Povrtnjak i njegovi čuvari |
Odgovori | Stranica 123 18> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 23:59 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Povrtnjak je za 5, a čuvari su genijalni! Pa još ta imena! Šteta što ne vidim Ambrozija i Klotildu. Gdje ih samo nađe?! Jesi li to ti bila tako kreativna? Svaka čast!
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ste to napravili, pravi profesionalci!
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa to je u vrtu prava izložba! Još samo nedostaju Cvijeta i Cvjetko! E pa kad njih staviš, možeš naplaćivati ulaznice.
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je povrtnjak a čuvari tek! Koja ti je to sorta mini rajčice, ona u dugim grozdovima? I što to raste iza, kupine ili nešto drugo? Ono kaj izgleda kao plantaža? Divno ti je sve
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Ana ,evo me opet malo kod tebe,ove slikice me ostavljau doslovno bez riječi.Prekrasno draga! Prekrasan ti je vrt!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan povrtnjak s prekrasnim čuvarima, tko ih ne bi poželjeo u svom vrtu? Jesu li uspješni? Kad se sjetim povješanih vrećica, CD-a, rastegutih mreža i što sve nismo probali u bezuspješnoj borbi protiv pernatih napasti. Odustala sam od povrtnjaka zbog fazana, vrabaca i tko zna čega još.
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica bravo, svaka čast, PREKRASNO!!!!!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno , za čuvare, ma kako vam se samo da
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima, znala sam da će vam se moji čuvari dopasti. Jedne godine nisam napravila novog čuvara/čuvaricu pa mi je vrt bil jako prazan. Volim ih u vrtu makar su totalno neefikasni. Gledam ja jedno jutro kaj se to miče ispod strašila, kad ono zeko. Uopće ga nije primjetio. A tek ptičice ...
Ali ptice mi niš ne jedu osim sjemena salate, a toga tolko ostavim da ima i za njih i za mene za iduću sezonu. Dođu meni i srne u vrt, ali ne preko ljeta ngo na jesen na salatu. Zato radim ogradu od žive vrbe. To je na dijelu prema šumi, a moram u veljači nastaviti. Pogledajte kak to izgleda tak je to izgledalo kad sam ga tek ispreplela a ovak preko ljeta |
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Hana, između povrtnjaka i šume su kupine bez trnja. Bilo ih je 80, ali ih smanjujem, a posadila sam malina. E, njih obožavam, a obožavaju ih i ptice. Lani nije bilo trešanja pa su mi kosevi, drozdovi i čvorci pojeli sve maline, ali ih je bilo pod kraj ljeta. A ove godine ih nije bilo zbog suše.
A za mini paradajz ne znam koja je sorta. To sam jednom na nekom domjenku uzela uzorak za sjeme i stalno ga imam. A za ovaj žuti ko kruškice sam dobila sjeme. |
|
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi ovo nazvala Umjetničkim vrtom
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova ograda od žive vrbe mi je zakon! Ovo je stvarno umjetničko djelo!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, to su sve moje kreacije, Andina. Strašilo radim negdje u svibnju ili lipnju, a kreacija ovisi o trenutnom materijalu kojeg imam. Hrelić (fihtplac, buvljak) mi je dobar izvor materijala. Ipak mi treba dosta vremena da osmislim kompletan lik. Imena? Sva su vjerovala ili ne, iz katoličkog kalendara.
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako lijepe vrtne čuvare još nisam vidjela.,a dopala mi se i ograda od vrbe.Da li sama pelcaš vrbe na licu mjesta ili......?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan povrtnjak,a ograda od žive vrbe me ostavila bez teksta.
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kak bi trebali izgledati Cvijeta i Cvjetko? Mogu ih napraviti, samo ne znam kak.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U veljači sam narezala grančica vrbe i zataknula u zemlju uz vrt. Uz svaku sam zataknula kolac tak da ih ne pokosimo i primile su se, ali ne sve. Iduće godine moram popuniti. Grančice su bile debljine olovke - otprilike, a duljinu sam ostavila oko 60 - 70 cm. U svakom slučaju, to se radi u kasnu zimu, ali kad nema snijega. Planirala sam da ću naučiti plesti košare pa sam ih zato zasadila. S obzirom da od toga nema niš barem za sada, isplela sam vrbe jer mi ih je bilo žao šišati. Ko zna kak bu to izgledalo kad ostare.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |