natalija - razmjena, potraga... |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 07:11 |
imam tri biljke na spisku stvari koje bih željela nabaviti, možda ih netko od vas ima viška pa se uspijemo dogovoriti oko trampe - mimulus trajnica
http://www.natureathand.com/Main/Gallery/Mimulus_aurantiacus_7258.jpg jednom sam ga imala i nesretnim slučajem ostala bez njega (nešto ga je prelomilo kad je bio u punom cvatu) a ja ga nikako ponovno naći |
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mogu vjerovati da nakon tjedan dana nitko ništa nije napisao/komentirao, a kamoli ponudio na razmjenu/prodaju...
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što da ti napišem..gauru nemam pojma kako izgleda...plumbago ( vranjemil) nemam, ali znam gdje ima pa možemo jednu večer ići prošetati moju Lunu, hi, hi, hi....
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..inače, moja je kolegica lani kupila u kauflandu mali plumbago u tegli...rekla je da joj je uspio u vrtu...možda bude i ove godine...
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ja plavi vranjemil za prodaju, dogovor na pp ako hoces, star oko godinu dana.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida moja - ko će meni, ako nećeš ti...
šetnju bi mogle dogovoriti , obožavam šetnje imala sam bijelog - kupljen prije 2 godine u rasadniku, ali propao mi je ove zime moram viditi što nina divani |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plumbago imam na otoku ali je stalno bolestan(suše se grane pa rastu nove,što bi to bilo?)A inače,mislim ako nisam nešto krivo snimila,ima ga na Meladi u zidu ispred"Mrkve". |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehehe...na zidu pored "Mrkve"...ja znam za onaj na zidu pored " Stila" ( bivšeg, sad je to neki kapetan čini mi se)...kako smo samo dobro snimile gdje je što...
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lani sam probala s grančicom i nije mi uspjelo
čak nisam uspjela razmnožiti niti svoj bijeli p.s. gauru imam, plumbago imam, mimulus imala i opet mi je propao, ne voli me pa odustajem od njega... za sada |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tražim
lukovice Zephiranthesa (Rain lilly) tj. kišnog ljljana,
mjenjam ili kupujem ako ih netko ima i voljan je za razmjenu ili ako ih netko negdje vidi u prodaji da mi javi |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledala sam ti već par puta u MBM-u, ali nema
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda sad i nije doba za prodaju tih lukovica, ali svejedno hvala što misliš na mene
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija, ima lukovica svakakvih u MBM-u, i sniženje je 20 %, vidjela sam fritilarije, bugarski luk dvije boje, narcisa, ljiljana...
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, lukovice mi stoje od ovog ljeta - baš tog proljetnog cvijeća, izvadila sam ih i nikako da ih posadim - čekam da uhvatim vremena, ali veći mi je problem mjesto - gdje neće biti "smetnja"
a kad nabavim ovaj traženi ljiljan, mislim s njim u posudu, čitala sam da mu je najbolje u manje mjesta |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zephirantes nabavljen
kikach hvala |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zephiranthesa (Rain lilly)...to je latinski naziv jeli ....mogla bi ja sinu reći da pogleda u švicarskoj ako ima
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam "prekonekoliko" praznih staklenih bočica od dječjih kašica i sokića,
to su one od 125 ml ili one veće od 190 ml žao mi je baciti ih jer su zgodne su za čuvanje nečega - sjemenki, npr. ili za ukrašavanje... možda salvetnom tehnikom (mislim da sve imaju poklopce) ako nekom treba, javite mi se živim u zadru - zbog transporta, ne znam koliko je pametno slati poštom, ipak je staklo u pitanju, a troškove poštarine bi snosio primatelj ali ne bi mi bilo teško spakirati i odnijeti na autobus |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebam par glicinija za najesen, ali biljaka koje bit trebale uskoro cvjetati
ako neko ima viška koji mu smeta, nek mi se javi u inbox da se dogovorimo za trampu ovo za skoru cvatnju napominjem zato jer imam jednu kupljenu koja je već bar 7 godina stara i nikad nije cvjetala... čak ne pušta izdanke znam da se treba orezivati, mm je orezuje, ali tvrdoglava je već prijeti da će je iščupati ne procvjeta li skoro |
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima jedna ,poveća,ako si raspoložena za krampanje,tvoja je.
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |