Patuljci pojma nemaju... |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi na našoj vikendici nastojimo sve podrediti uživanju, veselju, šali... jer dosta nam je bilo briga i ozbiljnosti kroz cijeli život. A uostalom, ionako kažu da su starci i djeca isti...
I tako smo mi (iako nam se nisu uklapali u naše dotadašnje estetske kriterije) kupili jednog patuljka... pa onda još jednog... a onda smo im na kraju u počast napravili i trg sa njihovim imenom. Tako su dobili svoje mjesto gdje se mogu okupljati i družiti... Ako su vaši patuljci usamljeni, slobodno ih pošaljite k nama, ovdje će imati pravu veselu družinu. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja razumijem sebe kad se ljutim što naš zviždač, mi ga zovemo fučkar, fučka kad ja prolazim , ali ne razumijem vas dame što se ljutite kad zvižde dok vi prolazite. Jel zato što ste vi dame ili zato što je on samo patuljak ? Cimi kaže u šali, nek samo fučka pa on je još jedini koji zamnom fučka.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da zapocnem sa patuljcima
imam i ja dva patuljka,ali necu sad stavljati njihove slike,vec nesto sasvim drugo da ne bi otvarala novu temu,evo nekoliko slika kako ukrasiti vrt |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj, kako su ovi patuljci simpa! |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimi rado bi ih imala u vrtu,preslatki su
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Patuljci u mom vrtu i te kako bi znali,da nema opstanka,bura i jugo,bi ih otjeralo.
Ideje prekrasne!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Cimicifuga
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su simpa!!!
Ana, draga, cijeli život i mm i ja smo patuljke, gljive i slične ukrase smatrali kičom i neukusom, a da ću jednog dana nešto od toga staviti u svoj vrt rekla bih da je to nemoguće... Međutim, s vremenom sam uočila da neke od tih figurica i nisu ružne i nisu onaj klasični neukusni kič - što više, neke od njih su zaista interesantne i veselo djeluju. Tako i ova tvoja dva patuljka: baš su zgodni i simpatični i čine ti interesantnim i zabavnim taj dio vrta. |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Cimi. I meni su ta dva s vremenom postali simpatični tak da ih čuvam i spremam preko zime da se nebi razbili kad padne snijeg s krova. U vrtu ih malo ih zašušurim da ne bodu oči tak da preko ljeta vire iz melise i hosti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |