VA DIHE MORA |
Odgovori | Stranica 123 43> |
Korisnik | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 21:28 |
U hladu dva velika cedra i mirisa mora stvaram svoj vrt... Otvaram Vam vrata i sa radošću Vas primam U godinu dana naučila sam od Vas sve što sam do sada postigla,truditi ću se da Vas i sebe ne razočaram. Pogled prema cesti ...
Samo jedan dio od uređenog, za sada...
I još malo dalje, kratkom strazicom ... more !
Zato je takav naziv moje teme - VA DIHE MORA!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Belina,
Čestitam ti godišnjicu na CIF-u, i želim ti još puno, puno takvih godišnjica sa svima nama! Predivna uvertira novog vrta, a još ljepši naziv. Puno pozdrava i pusa. |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
prekrasno Belina!
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S veseljem ću dolazit u tvoj vrt.
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesmo se načekali - godinu dana da napokon otvoriš svoju temu.
Naslov me je oduševio, a od vrta imaš šta pokazati. Čestitam ti prvu forumsku dodinu. Va dihe mora san te iskala svu svoju veru Bogu san dala. Iskala da mi reče zač te more zelo kad srce si imel za celi svet velo. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina ČESTITKA za obećano i učinjeno!!! Obećala si da ćeš otvoriti temu svog vrta na svoju godišnjicu CIF-a i to si učinila! Čestitke za prvi rođendan draga!
Ja bila i vidjela tvoju ljepotu a na tebi je da i drugima pokažeš kakve ideje i zlatne ruke imaš i da te, s punim pravom zovemo modna maca
Ušminkala si vrt, kao bombončić je i sve ti je po špagi
Znam da ujutro putuješ i da nas nećeš "zatrpati slikama" ali to moraš učiniti kada se vratiš.
Pratit ću te sa užitkom i poklanjam ti pjesmu:
Radojka Sverko & Zenska klapa Luka - Va dihe mora
|
|
Rijeka
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u tako rado viđenom i posjećivanom vrtu moje drage prijateljice. Sretna ti prva godišnjica na forumu, veselim se ovoj temi, gdje ću biti redovit gost. Sretan put i do ponedjeljka velika
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znala za obečanje,ali drago mi je da otvaraš vrata svog vrta na prvu godišnjicu,veselim se da ću moći uživati u tvom lijepom vrtu
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Belina! Usput čestitke i od mene!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A šta reči na ovakav uvod? Jedva čekam nastavak.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina čestitam konačno si nam predstavila tvoj morski vrt...Lako nama koji smo ga vidijeli u živo, ali ostali koji nisu, konačno će doći na svoje jer imaš što i pokazati....
Sad sam vidijela da ti je danas i godišnjica dolaska na forum, čestitam i želim da se još dugo družiš s nama ovako virtualno, ali i u živo na našim nezaboravnim susretima.....
|
|
sutra je novi dan
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina draga jako mi se dopalo kod tebe ! Doci cu opet !
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno! Majko ča ti je lipo. A položaj!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno od tebe što si otvorila vrata svoga vrta i što ćeš dijeliti njegovu ljepotu s nama
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Belina moja, napokon i tvoj vrt na CIF-u. U ovih godinu dana ti si bila kod mene, ja kod tebe, vidjela ovaj lijepi vrt, oduševila se kućnom kolekcijom cvijeća i svega ostaloga . Nadam se da ćemo se još dugo družiti
|
|
život je more
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina, skoro sam zakasnila. Čestitam ti prvu godišnjicu na forumu koju si oblježila najljepše što si mogla: otvorila si vrata svog vrta. Bit ću redoviti gost, virtualno i u stvarnosti.... Sretan ti put! |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Belina, ugodno je naći otvorena vrata tvog kutka raja...bravo
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista je bilo krajnje vrijeme da nam pokažeš tvoj lijepi vrt
S obzirom da znam tvoje umijeće u kreiranju svega i svačega, u nastavku očekujem još prekrasnih slika..... Ujedno ti i ovdje čestitam prvu forumsku godišnjicu
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti prvi rođendan Belina!
Lijepi ti je vrt. Da vrt. To je park koji vodi do mora. A cedrovi su vjerujem dosegli svoju punu visinu, prekrasni su. Imaju li one češeriće ko cvjetiće?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke za 1. godišnjicu na CIF-u i 1. stranici teme o svom vrtu, cvijeću, moru i dr.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Odgovori | Stranica 123 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |