Palčicino biljno carstvo |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 23> |
Korisnik | |
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ženo draga bila crna ili bila, ti si nenadmašna. Isprid kuće, oko kuće, u kući, u kužini toliko lipoga, toliko profinjenosti, elegancije, dobrih okusa. Skidam ti kapu, tako mlada a tako sposobna! Želim ti dalji uspjeh u svemu čega se dohvatiš!
sorry, upala sam ti u stavljanje slika! |
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je godila šetnja tvojim carstvom...
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas ljepo cvijece ...pretpostavljam da nemas kucnih ljubimaca kakda ih mozes drzat na podu ... da bar ja mogu hehe ...svidja mi se jako...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pregledala sam svih 12 stranica s velikim užitkom jel ti to živiš u raju zemaljskom, i gore ispod Mosora i dolje na Braču kod mame, ne znam gdje je ljepše, pa Omiška plaža fotografije pejsaža su više nego impresivne
|
|
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, tako lijepo i skladno, lijepo opisano i prezentirano, nemogu ništa izdvojiti jer sve mi je prekrasno u Omišu i na Braću
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvo svima hvala koji navrate u moje malo skromno carstvo
2Cikas .. e nasmijala si me sa onim "bila crna ili bila" 2Cvijetomanijak...ljubimaca u stanu nemam. |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svestrana ženo, sve je lipo i cvitno kod tebe, uživala sam šetati tvojim carstvom i selom.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh i ja prošetah preko svih 12 stranica,šta reći,predivno,vrijedne ruke nema šta,a cvijet,kamen,maslina.nebo.ma raj,raj,bez teksta sam
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga PALČICE,
Krasni i skladno,oduševila me tvoja kućna srećica
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast i u kući je sve tako skladno i lijepo uređeno.
|
|
život je more
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Palcica , setala sam skroz polahko kroz svih 12 stranica i divila se , divila tvojem cvijecu , prirodi u kojoj zivis a najvise tvojem ljubimcu kojeg vise nema ! Tvojem ljubimcu zato jer me je podsjetio na moje djetinjstvo i mojeg ljubimca kojeg takodjer vise nema .
Doci cu opet |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palčica, pravo bogatstvo cvijeća, voća, povrća. Sve lijepo zeleno. Da li je to u travnjaku dihondra ? Posebno mi se sviđaju debla starih maslina kod tvojih roditelja, a i bugenvilea je predivna.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanja, Sarajka, Belina, Lantana, Gute Fee i Carol hvala
Carol jest dihondra je u travnjaku, nije bilo puno sjemena, al se širi ko poludila. |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palčica, evo slučajno sam otkrila i ovu tvoju temu, do sada sam te samo pratila u kolačima.
Moram reći da sam ostala oduševljena tolikom ljepotom i skladom i kuće i okućnice.
Svaka čast na vrijedni rukicama, samo mi nije jasno kada to sve stigneš? I kolači i cvijeće i vrt i okućnica...
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe nema čega nema! baš lijepo i ugodno! znam da zasigurno uživaš u takvom domu,al sigurna sam da su i tvoji posjetitelji oduševljeni! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je bilo jučer, a danas se zid koji vidite u kamenu uopće ne vidi...snijeg je do polovice ograde
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, Vilmač, Moon
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |