umjeni nokti..... |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
jelika
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, stvarno prekrasno... nikad uživo na nekom nisam vidjela tako lijepe nokte
bravo!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj sramote...tek sam sad pogledala (tj.stigla pogledat) ovu galeriju!
Ima prekrasnih noktiju, ali oni "zimski"-oni s pahuljicama, ti su mi nešto posebno-genijalno! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav! Krasan hobi, i još k tome možeš i zaraditi. Ja sam se htjela time baviti ali naprosto nemam vremena za sve što bi htjela, bilo mi jako žao odustati od toga. Sad moram ići na nokte k nekome drugome i uredno svaki put platiti. grrrrrr Još jednom bravo!!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da zaista je super...radim ono što volim a da se i fino zaraditi....
evo još malo noktića.... |
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo ti to radiš :D svaka čast a i pametan hobi zasigurno ;)unosan ahammmm
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
čokolina
Nedavno posijan Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oni nokti s pahuljicama su me oborili s nogu! zaista su prekrasni! samo ja ne volim tako četvrtaste nokte, više mi se sviđaju zaobljeni, da prate liniju jagodica prstiju, da li je to moguće napraviti?
|
|
nichll =)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam....
čokolina naravno da je moguće.....netko nešto voli... |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
San snova od noktiju!!!! Bravo, radiš jako jako krasne nokte!!! Prvi put sam uopšte vidjela da ima ova tema, tebe bi se isplatilo dovesti na fforumsku kavu, ideja je za bogove, još da znamo gdje stanuješ da se kava isplanira negdje blizu!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ovo je moja tema!!!! Drago mi je da ju je Free oživila! Dugo sam imala umjetne nokte, skoro 6 godina i kada sam u zglobu slomila ruku prestala sam ih raditi. Istina da su bili vrlo slabi i da im treba puno vremena da se oporave ali me svako toliko lovi kriza da ih ponovo sredim. Nema ljepših noktiju od oovih sa slika i za tebe nichll =) Kada sam imala nokte nisam radila toliko u vrtu pa nemam iskustva ali zato će netko od cura možda reći svoja iskustva. Lijepi nokti i vrt dali je to izvodljivo?
A ti napiši nešto o tehnikama, tvom iskustvu i naravno još nam daj lijepih slika!
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj i ja bi htjela...javite mi cijenu na pp.. bilo ko to dela??????
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, ja ti mogu reči iz vlastitog iskustva, nikada nisam bila sretnija nego kad sam imala duge nokte ali i predivan vrt i povrtnjak jer....dugi ali fuull dugi umjetni nokti nikada me nisu ograničavali u radu u zemlji!!! Bez problema sam sadila biljčice, s umjetnim dugim noktima sam sadila čak i lučice, bez problema i na kraju radnog dana pod mlazom vode bez problema isprala svu zemljicu ispod noktiju!!! Malo kremice, I bila sretna kaj je posao napravljen a ja imam uredne ruke, nisu mi pucali ili se odljepili, više sam pazila onda sa umjetnim nego sada sa svojim, a ruke sada izgledaju grozno!! Ma prvom prilikom ću ih staviti!!
A o tehnikama i svemu ostalom će domačica, jer ja sam pravi zaljubljenik u french, ostalo me ne zanima!!! I nitko me neće nagovorit na nikaj drugo!! I kak je to tvoja tema?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su nokti, ali 0ni sa pahuljicama su mi fenomenalni
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
anta 188
Nedavno posijan Pridružen: 11 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepe nokte radiš,naslađi su mi oni plavi.ja isto radim nokte,već više od dvije godine
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |