Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 9899100101102 243> |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda neka pachyveria, npr. glauca |
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda Peperomia pereskiifolia |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, te pepromie mi uopće ne leže. Sve su kod mene krepucnule.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super,sad znam i ja sta imam ,imam isto kao i andina...andina moja je lijepo krenila,samo stoji na svijetlom mjestu i zaljevam je kad se sjetim
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vas, kaj bi ovo moglo biti???
Isčupala sam sa travnjaka uz cestu...bez mirisa, vlati su više cjevkaste duge oko 15-20 cm, lukovice male poput malog(mog )nokta na ruci... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a jel bi ovo mogao biti cvijet grmolike lonicere?
...grm prekrasno miriše, lišća još nema na sebi... doma sam si ponijela samo ovu grančicu jer me očaral miris, uskoro opet mislim ići na naš stari grad u akciju istraživanja "podnožja"grma...možda ima koja mladica! |
|
|
|
darijaz
Upravo klijam Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar ono prvo mi izgleda kao divlji vlasac, probaj stisnuti jednu lukovicu tek toliko mora imati miris luka. možda se javi još netko ko zna bolje
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je isto palo na pamet kad sam vidjela sliku, izgleda kao vlasac. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Darija, anastazija, hvala, no...nema ništ miris, a vlati mi djeluju masniji i mesnatiji od vlasca...
|
|
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovrica to je Lonicera x purpusii "Winter Buauty" sada prepun pupova, kad se otvore bijeli cvjetovi, zamiriši svemir i okolica intenzivnim ugodnim mirisom. U tome i je njegova vrijednost što cvjeta vrlo rano kad i Viburnum. Ostali dio godine nema baš neki atraktivni izgled, djeluje kao obični zeleni grm, ali vrijedi ga posaditi zbog navedenih osobina
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebam pomoć...
vidjela sam kod frendice ukrasnu lončanicu, ona ju zove "veliki peršin" - lišće joj podsjeća na njega... ne zna kako se zove, a ne znam ni ja jer sam ju vidjela prvi put u životu.. kada se listovi dodirnu, širi se prekrasan miris, nešto tipa citrusnih aroma... može li možda netko nasluti o kojoj biljci se radi te gdje je ima za kupiti? thnx... p.s. isprika moderatorima ako sam post ostavila na krivom mjestu, ne snalazim se baš po forumu, osim na salvetiranju... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea, hvala Vam!
Mogu se pohvaliti da sa jučer uspjela ispod tih ogromnih grmova pronaći malu sadnicu i već je u mom vrtu!!! ali psttt! A ovo da zamiriši cijeli Svemir, živa istina, drugačije ju ne bi ni zamijetila! |
|
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klara, mozda bi to mogla biti melissa, ili pcelinja ljubica. Proguglaj. |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nbjelovu to sam i ja zaključila da bi moglo biti po mirisu, ali me zbunilo da podsjeća na lišće peršina. Ako je lišće slično peršinu možda je u pitanju ljupčac, Levisticum officinale. Nedavno je netko pitao za travu koja miriše na bronhi bombone, Po mom mišljenju riječ je o komoraču, ali on nije trava. Nedostatan opis često je nedovoljan za identifikaciju biljaka.
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam puuuuuuno...
proguglat ću, a sutra popodne ću poslikati i staviti fotku, vjerojatno će to olakšati potragu... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li mi netko prepoznat ovu krasnu biljčicu!
Listovi su joj malo dlakavi, slikano mobom pa je malo mutno. |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cikas možda kohleria
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija hvala. sad kad si mi rekla naziv pogledala na guglu i vidim da si u pravu. Hvala još jednom!
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 9899100101102 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |