Vrtlarenje kroz moje oci |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 17> |
Korisnik | |||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
kamenjar prekrasan, baš onakav kakav nikad nebum imala, a plućnjaci su mi preslatki.
lijepi pozdrav
|
|||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
dobra prilika da nastavis istrazivati i da naucis nesto novo :) |
|||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
haha a daj Saro nemoj tako :) taj kamenjar je sklepan u 3 radna dana (necu kalkulirati skrabanje po papirima) - nabacite rostilj preko vikenda pozovete malo snaznije susjede i eto kamenje je na mjestu ili laksi nacin istovaris prikolicu kamenja na odredeno mjesto i praznine popunis supstratom - tako ce ispasti i u najprirodnijem obliku. :) |
|||
|
|||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Sve ti je preljepo!
|
|||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Može, bumo se dogovorile na kavici :o)
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
hahah a da osnujemo cvijetnu komunu? :D tako bi valjda svi bili sretni :) |
|||
|
|||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Može, ja sam za. Volim cvijeće, volim društvo, a još uvijek mogu puno raditi. Bila bi korisna u toj komuni, a i imala koristi od tebe i BB, puno bi od vas naučila
|
|||
|
|||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Primate još članova u komunu ? dado, ostala sam bez teksta - predivno !!!!! |
|||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|||
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Cvjetna komuna !? Dobra ideja. Jedino nas malo razdaljine koce, a recesija.....Za sada se budemo zadovoljili virtualnim setkanjem po drugim vrtovima, uzivali u ljepoti cvijeca, sakupljali korisne informacije i ucili, ucili, ucili..
|
|||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|||
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Dado, znam da imaš pune ruke posla, ali uzmi malu slik pauzu pa nas razveseli. Nemoj reći da nemaš šta slikati.
|
|||
|
|||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ima ima sta slikati :) heheh A i moram slikati neke biljke jer ako ne morat cu cekati opet sljedecu godinu za cvatnju :)
|
|||
|
|||
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
To bi ipak bilo predugo, taman bi bilo sada da se nesto pofotka. Da li ste i vi u Istri imali srecu sa kisicom ?
|
|||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|||
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
predivne slike i biljke ... božanstveno
|
|||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
sta je to KISA? :/ vec sam zaboravio i kako izgleda, susa traje vec 15 mjeseci. Vec pet dana crni oblaci stalno iznad glave a palo svega 1mm kise! |
|||
|
|||
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Možda ipak i kod vas padne kiša do nedjelje, prema prognozi bi trebala. Tu je kod nas bilo isto jako suho, što zbog nedostatka kiše, što zbog vjetra, ali je danas dosta padalo, čak i lagana tuča, bolje reći solika.
|
|||
|
|||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prekrasno cvijeće i kamenjar.Posebno mi se sviđaju plučnjaci.
|
|||
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
plave bobice su naj,naravno i ostale meni nepoznate biljkice
|
|||
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prvi puta sam u tvom vrtu i moram reći da mi se jako svidjelo sve što sam vidjela, a pregledala sam baš sve, od prve do posljednje stranice. Pretpostavljam da si negdje u Dalmaciji ili Istri, bar mi se tako čini, po količini kamenja, a učinilo mi se da sam vidjela crvenkastu zemlju...možda i griješim, ali sve u svemu, tvoj vrt je pravi, mali cvjetni raj! Bravo!
|
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Odgovori | Stranica <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |