Vrtni dizajn |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | ||||||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
free uguglaj npr. water gardens pa odaberi slike, evo ti link
http://https://www.google.hr/search?q=water+gardens&hl=hr&client=firefox-a&hs=U9p&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=60N1T6OaLYX80QWz0rGkDQ&ved=0CGQQsAQ&biw=1920&bih=947 |
||||||
Sponzorirani linkovi | ||||||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
Free...kao što kaže Cimi...možda pronađeš neke detalje koji te nadahnu u tvom osmišljavanju i uklapanju barice u tvoj vrt....a kako pronaći slike - modificiraš traženi pojam pa probaš na hrvatskom, engleskom, njemačkom ili onom jeziku koji poznaješ
|
||||||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
|
||||||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||||||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
|
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
|
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
|
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
|
||||||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
ima stvarno liejpih slikica,imat jezerce je supe,i sama sam par puta pomislila na to,al onda se sjetim KOMARACA i odustanem
|
||||||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||||||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
Kamenjar, al u jezerce nastaniš žabicu, dvije...i opet nema komaraca!
Susjeda tak ima stanare u jezercu i kod nje oko kuće nikad komaraca! |
||||||
Varaždin, stari moj grad!
|
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
jedan mini-mini
|
||||||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
uz moju kucu ima bara neka od susjeda koju godinama niko ne cisti ,nit meni daju,puna je zaba ,al od komaraca ne mozes zivit po ljeti.. |
||||||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
|
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
Prije je izgledalo ovako:
|
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
Na početku:
Before In Progress In progress |
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
Before In Progress In progress |
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
Before- upper pond area In progress - upper pond In Progress - lower pond and streams In Progress- lower pond and steams In progress - upper and lower pond complete with streams |
||||||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||
|
||||||
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |