nada-m nova galerija |
Odgovori | Stranica <1 313233 |
Korisnik | |
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nado radovi su prava diiiivotica.
Kako sam ja po prvotnoj vokaciji slikarica,uvijek me zainteresira drugačiji način slikanja.Kod vas sam vidjela slike rađene tehnikom enkaustike ali na moderniji način.Slike su predivne -baš po mome guštu.Molim vas ako mi možete reći da li se mogu koristit obične voštane boje i obična kućna pegla (ne sa parom)?I postoji li pravilo za papir na kojem se slika(mora li biti poseban)?Oprostite zbog toliko pitanja !Hvala |
|
Sponzorirani linkovi | |
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretno Nado, nadam se da će se puno toga prodati!
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Jani ,nadam se ,ovo je od jučer,danas sam malo bolje (urednije)složila ,puno stvari na malo mjesta ,pa stalno popravljam
|
|
Julija D
Već proklijao Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi! Sretno sa prodajom!
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš prekrasne radove i sigurna sam da će i kupci to prepoznati.
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko divote na ovom vašem štandu.Pridružujem se željama za uspješnu prodaju!!!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno,krasno drzim ti palceve
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga nado,
štand me oborio s nogu... toliko divnih stvari, tako brižno i pedantno posloženih... ma, prelijepo... nadam se da je prodaja bila uspješna, bez obzira na recesiju... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje,Julija,Elza,Mamina,Klara,sve ste se spojile u jednu lijepu i plemenitu želju ,meni, za dobru prodaju,vjerujem da je sila dobre energije koju ste udružile i odaslale stigla i dobro djeluje,naime ja sam još čitavi tjedan u mom "dućanu "i pomalo se prodaje.Hvala na dobrim željama.
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi se sviđa na štandu, ali ova prva kutijica(tri roza cvijeta i djevojčica) mi je vauuu
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš sreće.Ja sam jučer bila 4 sata na štandu.Od nas 6 štandova nitko nije prodao NIŠTA.Čak je bilo i malo upita.Ljudi prolaze,ni glavu ne okrenu.Vidjećemo danas.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SRETAN ROĐENDAN!
|
|
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S oduševljenjem sam pregledala ovu galeriju, iako je vlasnica više ne posjećuje ne mogu odoljeti a da ne napišem da sam fascinirana uradcima. Ovdje se ništa ne može odvojiti, sve je favorit, lampe me oduševljavaju, ali ništa manje niti ostali uradci.
|
|
Odgovori | Stranica <1 313233 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |