Bunar |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako napreduju radovi????
ili je sve stalo zbog kiše??? svaki dan provjeravam ujutro i navećer dali ima novosti :o))
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skinut je šalung, ali zbog vremena i posla nisam stigla slikati. Sutra je svečano bušenje, a danas idem u tranzit po pijesak i šljunak (potrebno za bušenje).
Kupili smo hidropak Pedrollo JCRm 15 M 24 L/ V 584. Jedva sam ga našla, jer u Josipovcu su ga naručili, ali ga nisu dobili, u Pumpa-servisu imaju preveliki, pa sam našla u Vukovaru. Cijena za gotovinu 1.530 kn.
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući da Aris nije mogao biti vani kao nadzorni organ, jer se i pomoćni radnik zove Aris, moj mali ćukac iz bijesa i jada, uz silo lajanje, zapomaganje, cviljenje, i ostalo, uspio spustiti venecijaner, pa kad nije ništa vidio, sredio je i njega. Mene samo zanima ulazi li i to u trošak bušenja bunara?
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dakle troškovi za sada izgledaju ovako:
izrada šahta............3.000,00 kn
poklopac šahta............35,00 kn (pizza)
bušenje..................1.800,00 kn
hidropak.................1.530,00 kn
sada još trebam dobrog vodoinstalatera koji će montirati hidropak i montirati slavinu. A onda ćemo podvući crtu.
Više neću danas pisati, jer mi je već tri puta pukla veza...kaže da se nešto događa na serveru...
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje biljčice ove godine sigurno neće biti žedne
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Velikog si se posla uhvatila, svaka čast. Investicija nije baš mala, ali u nju definitivno moraš uračunati venecijaner
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjeruj mi investicija ti se je već sada isplatila,
ja imam šternu,skupljamo kišnicu,dobro dođe voda po ljeti,a prošle mjesece smo je ispraznili,prvi put nakon 40 god. Sve što se započne,mora se završiti.....
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cijevi,brtve,spojnice, koljena, bla,bla,bla...480,00 kn
ruke 300,00 kn
i to je konačno sve....
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |