Moj kamenjar i vrt |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 70> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti, hvala ti na lijepom poslijepodnevu, bilo je lijepo uživo prošetati tvojim vrtom. Još uvijek mi je pred očima tvoja cvjetna raskoš. Nadam se da će se tvoj donji vrt brzo oporaviti i ko što Carol kaže, uskoro pripremiti vatromet boja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ti je sve posebno perunike
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu uvijek z guštom dođem... i neka su te špotale jer bi mi bilo žao da to nisam vidjela. I ja glasam za sliku s klupom
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa ugodna šetnja tvojim vrtm!
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne boje perunikica
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Erikova nona, bromelija, moon, klimatis, anastazija, milice, natalija, emilly, belica, godspina trava, mali kaktus, gute Fee, rosa 2, korijenko, bergenia, blue sky - hvala vam svima na dolasku u moj ver i lijepim komentarima
Dado, metalne konstrukcije su penjalice za clematise
Carol, Anabistrica - ja ne vidim nikakve rupe, da dođete i desetak puta ne vjerujem da bi se to primjetilo u onoj gužvi
Camellia, samo navrati - sad znaš gdje sam. A svaki je dan u vrtu drugačiji, uvijek ima nešto novoprocvalo i drugačije za pogledati
Free, tebi je pak nemoguće udovoljiti , još nisi pravo ni ove slikice pogledala a već me ganjaš dalje
Još jednom svima
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako mi pokušavaš udovoljiti, ja znam da ti možeš i više i ljepše slikice napraviti!! Sve tvoje slikice sam i previše pregledala, i do zadnjih detalja, jer tražim svaku biljku koju imam od tebe da usporedim rast, da li sam im potrefila položaj i da li ih mazim kao ti !! I da, u pravu si, ganjat ću te i dalje, i to ne samo ja, nego svi !! Jer na tvojim slikicama se može divno napuniti duša, beskrajno uživati, i na kraju imati noktiće bez blata !! Neznam zakaj ja imam uvijek blatne prste kada idem slikati, uuhh, znam, nemogu vidjeti korov tamo gdje mu nije mjesto, pa to rješavam uz pu!! Horti, ona mječika u cvatu ti je prekrasna, još jedna prekrasna biljka između tvojih tisuću prekrasnih biljčica u tvome vrtu !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, za ljubičicu, koja ti je promakla, ali i još ponešto, bi mogla napraviti đir u drugom smjeru !! Sa sekom, naravno !! Il da napravimo most sa zagorskih brega na međimurske brege !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma i fotke a i cvjećkice su ti
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti, kaj se događa da te nema tak dugo tu s nama? Ajde malo slikaj vrt pa nam pčokaži kaj ima novoga
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas vjerovatno prvi dan ove godine nisam uopće ništa čačkala oko cvijeća. Nije bilo sadnje, sjetve, rasađivanja... I zato sam se uhvatila fotića i slikala dok me ruke nisu zabolile i po "terasicama" i po pakujac vrtu. Gore - dolje, pa nazad.
Ne volim slikati iste motive al kad me stalno dozivate, što ću s vama . Sad gledajte pakujce na sto načina |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko te samo moramo moliti da bi uživali u ovoj ljepoti!
Nemam riječi, ovo je prekrasno. Što je ovo prelijepo plavo na trećoj slici odozdo? |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, pa u nesvjet bum pala koliko pakujaca, krasni su!!stvarno ih jako volim. i javor je divan, clematisi isto
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Horti. Svatko je našto posebno. Ja bih izdvojila geranij, prekrasan je. A koliko ih još imaaa...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista se svatko može diviti tvojim biljkama.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakve su ovo zelene glavice? Jesu li to makovi?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
horti gledajući ovo, ajme meni, ajme meni, samo uzdišem nad tom divnom gužvom tvojega cvijeća. Takav će i moj biti za jedno 25 godina.
|
|
belica,zagreb
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Horti za svaku tvoju sliku,za svaki tvoj cvijet.Sve ti je puno naraslo i procvjetalo odkad sam ja bila.Znam da imaš puno pakujaca i posebni su.Sad čekamo slike svega novog što si posadila.
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! |
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |