Kokotić - delphinium |
Odgovori | Stranica <1 5678> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek me oduševe, a vaši su stvarno predivni
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako preko zime sa njima ???
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Delphinium je trajnica. U kasnu jesen se osuši nadzemni dio, a u proljeće potjera ponovo.
Najveći neprijatelj su mu puževi. |
|
malibibić
Novo sjeme Pridružen: 11 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanima me kad se sije kokotić? Na pakiranju piše da je višegodišnja biljka, biljna vrsta: delphinium kokotac, sorta: delphinium cultorum voss. Sjeme je iz konzuma, proizvođač franchi.Koliko je visoka ta sorta?
Mogu li ga sad posijati u vrt? Hoće li cvjetati ove godine ako ga sad posijem? |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kokotic je otprilike oko 1m visine a može biti i višlji. uglavnom se ranije sije 2-3 mj. mislim da je malo kasno iako se može probati, daleko je još jesen :o))
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije kasno za sijati jer je on trajnica,pa ako ne cvjetao ove godine hoće sledećih..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Ketty
Nedavno posijan Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ima netko slikicu kokotića koji je tek niknuo pa da usporedim sa svojima jer sumnjam da mi nije niknuo kokotić već nešto drugo...
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš me naslov podsjetio na moje kokotiće...nema ih nigdje, il ih ne prepoznajem!
I ja bi molila slikicu ! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mom se kokotiću vide cvjetni pupovi, a oko 50cm. je visok.
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda, ovo je nešto zaista posebno. Takav cvijet kokotića još nikada nisam vidjela. Odaj tajnu - gdje si našla sjeme ovog ljepotana.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je predivan
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeee
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica, kontesa, moon hvala vam!
dadica kupila sam sadnicu prije nekoliko godina na tržnici, iako sam ga pokušala nekoliko puta sijati iz sakupljenog sijemena, ali bezuspješno. Voljela bi još takvog i bijelog imati u vrtu. |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji su jednogodisnji i sami se rasejavaju, visoki su preko metar i dugo cvetaju. Nadam se da su i kod Free lepo cvetali jer sam joj odnela semenke od njih.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeeeee,Matilda ovi dečki su ti prekrasni! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda, Mimar, prekrasni su vam kokotići!
Ne znam budu li moji ove godine cvjetali pošto sam ih posijala u 2 mj. u teglicu, a prošli mjesec sam presadila van. Nisu baš veliki, ali otkako su vani, lijepo napreduju. |
|
Lipik
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam, i divim se ovim...ovim buci-buci kokotićima...stvarno se prekrasni...
meni je ipak procvao običan ...već sam se pobojala da ove godine neće, al eto, usrećio me...mlada biljčica mi liči na mlade nigele, pa sam zato bila dugo u strahu! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
matilda,
predivni su ti ovi dupli kokotići . mimar, ove tvoje sam i ja imala, ali su mi nestali. Cure predivni su vam. |
|
Odgovori | Stranica <1 5678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |