coleus canina |
Odgovori |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 10:21 |
evo da pitam znalce .... je li ovo biljka koju još zovu tamjan? Navodno odbija mačke i pse od cvijeća pa ne kopaju.Htjela bih je nabaviti ali ne znam je li to-to pa molim pomoć hvala! |
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam da li ova biljka odbija mačke, ali mislim da to nije tamjan.
Coleus je kopriva Tamjan se zove plectranthus. |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da to sam i mislila a ne znam kak da je tražim,bilo je na poljoprivrednoj emisiji jučer...listovi su takvi šareni i ima cvijet ko kadulja
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je možda mačja metvica
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije,ona ih privlači a od ove biljke bježe i psi i mačke a dobro izgleda,budem poslije stavila sliku
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam i ja pročitala na netu da taj coleus canin tjera mačke, a usput sam pronašla da mačke tjera i mljeveni papar ako ga se posipa oko bilja
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam jučer to gledala .Meni to također treba pothitno , probala i paprom , vodom, sredstvom kupljenim u zoo centru-ne pomaže niš:one i dalje dolaze i uništavaju sve živo .
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i Ivna kaj ćemo sad? Da se bar Baka Bea osvrne na ovo jel da? Ili bilo tko tko zna točno di se to može kupiti |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a niš Hana, bit ćemo srtpljive, možda se ipak netko javi sa savjetom ili nas uputi gdje ga ima kupiti , ako sam mogla male beštije do sad trpiti-mačkoljupci oprostite na izrazu, i ja ih volim ali ove su zloćeste, valjda ću i od sad...
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našla sam je u rasadniku na Krku ali kako nemam problema sa mačkama nisam je kupila. Zanimljiva je, dekorativna i neznam može li u kamenjar?
coleus canina |
|
Rijeka
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |