Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 137138139140141 407> |
Korisnik | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo bebača starih nešto više od mjesec dana. Čekaju da im nabavim (ili napravim) pristojne teglice. Ovi ne idu u plastične!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljudi nije vam to fora, što dalje gledam ovu biljčiu, sve mi se više sviđa, mislim da ću si ju nabaviti prvom prilikom !!!
Ove vaše što sam vidjela su me oborile s nogu ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andinakrasni malci
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da svima bebaci sad lijepo napreduju. bas ih treba sijati negdje oko petog mjeseca, onda odmah krenu sa suncem :)
moji isto rastu odlicno i bucaju se, kasnije sijane ture ce vjerovatno stici ranije, stavljam sliku samo onog najcudnijeg, monstrosusa, presmijesan je: |
|
velika gorica
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmo onda ovako, ako neko daje, prodaje ili mijenja...... javite mi se na pp, mislim da ste vidjeli puno toga što ja imam po raznim temama, pa dajte onda da i TO imam.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wolfsbane, sve zanimljive kombinacije ovoga svijeta koje postoje kod adeniuma događaju se kod tvojih adeniuma: spojeni blizanci, trojčeki, monstruose forma , . . . Ako slučajno ne igraš loto ne bi bilo slabo da probaš i to nikada se ne zna.
Evo i ja molim za jedan savjet. Kada je pravo vrijeme za rezanje vrha centralnog stabla kod sijanaca adeniuma. U stvari koliko trebaju biti stari ili visoki ? |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wolsbane, ovaj tvoj stvarno misli da je stablo! Šalu na stranu, baš me zanima jesi li ga pincirala ili je sam počeo stvarati više grančica.
Glikice, a što misliš o tome da ga uzgojiš iz sjemena? Lako ga je naručiti na raznim web stranicama. Ja bih ti poslala, ali već sam ih puno podijelila, nešto obećala podijeliti, a sad mi i propadaju. Bojim se da ne ostanem bez njih. Pinus, ne znam koliko moraju biti stari ili visoki (čini mi se da je netko napisao da ih je obrezivao tek s dvije godine), ali sam pročitala da ih je najbolje obrezivati u proljeće jer se tada najprije oporave i razrastu. I svakako nositi rukavice jer imaju otrovni sok koji može izazvati alergije, srčane probleme i drugo. |
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maris, kako je onaj tvoj "smotani"?
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam draga na koji misliš |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus oni trojceki nisu moji! napisala sam kad sam stavila sliku, da je to sa one stranice gdje je bilo odlicnih savjeta o uzgoju (to je od nekog uzgajivaca sa tajlanda). oni su to stavili kao demonstraciju neobicnih forma adeniuma, a ja sam od tamo i skuzila da je ovaj moj monstrosus. Hvala za ideju o lotu doduse, ne steti probati hahaha @Andina - nisam ga pincirala, vidis da je jako mali jos, nego je to takav oblik, mutirani zapravo. stavljala sam slike jos kad je tek isklijao, jednostavno je umjesto rasta u visinu poceo pustati tu sumu listica. za takav oblik kazu da ne cvjeta puno, vidjet cemo ako pozivi a meni je zanimljiv svakako |
|
velika gorica
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj slatkić je od Marshe
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji ljubimci mali i veliki
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slatkisi mali....!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
Odgovori | Stranica <1 137138139140141 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |