Cikas - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 22232425> |
Korisnik | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ovdje je vredilo malo i mogu ti reči da ti je sve naiđem još koji put.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
supericka..
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo CikasOva mi je šetnja uljepšala dan
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...imala sam puno zaostataka za pregledati u tvojem vrtu, draga Cikas, čak sam došla do Euryiopsa i posta u kojem se pitaš zašto su mu listovi posvijetlili...čini mi se, ovako po slikama, da ga držiš u teglama, na mjestu gdje je hladovina...pa ako je tako, svakako ga premjesti na sunce i posadi u vrt...na mojem sam Euryiopsu također primijetila da mu novi listovi niču svjetliji od starih, ali kasnije potamne...
lijepi pozdrav |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima koji su šetali mojim vrtom! Imala sam malo dužu pauzu na temi a opet me jedno vrime neće bit, zato s vama dijelim par sličica.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...... lijepih sličica!
Papričice su baš zgodne! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam meilom neke slicice od kuce pa da ih podjelim s vama!
evo ploda |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ima jos jedna
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, šareno, bravo za plodove banane!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve zaostatke sam odradila u tvom vrtu !! Prelijepi detalji, krasno cvijeće, pasla oči na sokolu, prekrasnim sklupturama i cvijeću , prelijepooj kapari, zidiću sa ostićima !!
Ostavljam ti lijepe pozdrave i nadam se da razlog tvog izostanka nije zdravstveni već bilo koji drugi !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i od mene- umjetnost i priroda uvijek skupa
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinice,blue sky, moon- hvala vam na komentarima!
Free- moje izbivanje je bilo i iz zdrastvenih i inih problema. Evo i sad sam u Zagrebu, ujutro opet ulazim u bolnicu. O mom cviću se brinu moji muški dok sam ja odsutna. Vidim da im dobro ide, ja već 12 dana nisam kući. |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brzo ozdravljenje želim i što prije se vrati svojoj ljepoti i svojim ,bez obzira što se oni dobro brinu o njim, tvolja ljubav treba svima
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo sličica od kuće
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam tvojim cvijetnim vrtićemželim ti brzo ozdravljenje.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, stvarno je prekrasno kod tebe, sve rascvjetano, a masline - mljac ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da će me obradovat za Božić...
ovaj malo kasni, ali stić će i on (mislim da je bileli) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno je, rascvjetano, a i plodovi su tu
|
|
Odgovori | Stranica <1 22232425> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |