Dendrobium |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 17> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozer znači
Ako se sjećate, žalila sam se da moji stagniraju i ne cvjetaju. Bili su na prozorskoj dasci u dnevnom. Prebacila sam ih u negrijanu prostoriju i počeli su dobivati nove stabljike. Danas sam im još malo potisnula supstrat oko njih i bolje učvrstila stabljike. Kad zatopli, iznijet ću ih van, možda me nagrade kojim cvjetićem sad kad puštaju nove stabljike. |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za probuđenog dena
Ako malo bolje pogledaš ovu fotku "pozera" sasvim lijevo pri vrhu ćeš vidjeti bebice. Taj nema pojma da li bi samo cvjetao ili bi se množio Lako moguće da tvoj procvate i prije nego što zatopli.
Zamuti malo drina i osviježi sve deje, zahvalit će ti na tome..
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesam, jesam, danas su se malo napijuckali
|
|
Mihi
Upravo klijam Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni su vam denići..jedan ljepši od drugog!!!
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, Jaca prekrasni su vam dendrići...
Jaca molim te, koliko ih samo imaš i svi su rascvjetani... Ja ih imam 3 i mislila sam da više neće cvjetati, kad tamo vidijela sam pupoljke...Nadam se uskoro i cvijetićima... |
|
sutra je novi dan
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,a gdje su tvoje ljepotice daj nam malo gušta |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nema ih punoove godine su me baš iznenadili sa toliko cvijetova,nisam ni očekivala toliko.Jedva čekam tvoje da procvatu,obavezno stavi slikicu,ako hočeš bijelog imam zapelcanog malog ,čak i on ima jedan cvijetić |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda...koliko pupoljaka,
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dendrobium Biggibbum
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MermaidDreamer krasni pupovi, samo što se nisu rastvorili
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Jaca na ponudi. Ovaj sa pupoljcima je baš bijeli, a oni drugi nemaju pupoljaka...Staviti ću sliku kad se pupoljci otvore...
|
|
sutra je novi dan
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Moon
Jaca evo nešto većih slika |
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad vidim tri stapke čekam da procvate,
|
|
Mihi
Upravo klijam Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni i prekrasni suvam cvetki..jedan ljepši od drugoga..pogotovo ovi bogati nobile..uh!!!
evo malo mojih.. Den Berry Oda i keiki :) i jedan novi :) |
|
MermaidDreamer
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e Mihi, ovaj novi je prekrasan.
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je prekrasan,ma gdje sa samo nađea i mama i keki su
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |